Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pippa byla v podprsence... Proboha no a co?!

Svět se zbláznil. Naprostá Sodoma a Gomora k tomu. Představte si, lidi pijí alkohol! Chodí v plavkách, sem tam se nějaká dívka objeví v podprsence na nějaké party! Bože, jaká to nestoudnice! A k tomu je vlastně "členkou" královské rodiny, pokud tak ovšem její přivdanou příbuznost lze nazvat. Redaktor revue.idnes.cz pan Radko Zárodňanský nám v článku "Sestra Kate Middletonové Pippa je pěkné kvítko, dováděla v podprsence" odhalil zvrhlost tohoto světa v celé její kráse. A teď mám na mysli krásu oné zvrhlosti, nikoliv Pippinu, které se tímto zároveň omlouvám.

Článek takřka na Pulitzerovu cenu. I když má tedy jen chabé čtyři odstavce, kde každý má maximálně pět strohých vět. Ale zaobírá se klíčovým tématem současného světa. Lidé jsou zvrhlíci. Pippa Middletonová je toho důkazem, svlékla se na párty do podprsenky a tančila. Jak hanebné. Nicméně pro redaktory slabších kvalit a bez inspirace na nějaké kloudné články snadné sousto. Chňap. Pan Zárodňanský lapil. A tak se dozvíme, že kromě Pippy není ani Kate neviňátko, protože kdysi na módní přehlídce oblékla průhledné šaty a bylo jí vidět spodní prádlo. Pan autor to dokonce komentuje slovy "Ani Kate nebyla svatá". Nevím, jestli pan Zárodňanský je tak cudný, nebo blázen, ale zajímalo by mě, zda koupaliště považuje za semeniště hříchu a nestoudnosti, a zda děvčata v bikinách jsou podle něj odporné "coury". V době, kdy v televizi běží v hlavním vysílacím čase pořady prošpikované vulgaritami nejtvrdšího kalibru, docela úlet.

Dlouho jsem uvažoval, co nám vlastně autor tímto chtěl sdělit. Jediné, co jsem zjistil, že ve svém úzkoprsém pohledu na současnou společnost odsuzuje modelku, která na módní přehlídce předváděla průhledné šaty a bylo jí vidět spodní prádlo. Nejspíš si pod ně tedy měla vzít tepláky, ideálně nějaké špinavé a seprané, aby nebyla půvabná a hezká. To by však neokouzlila prince a pan redaktor by nyní neměl o čem psát. Taky jsem se dozvěděl, že Pippa Midletonová to umí pořádně roztočit. Škoda jen, že pan autor také nenapsal, že sestra Kate Middletonové vystudovala dějiny anglické literatury na univerzitě v Edinburghu a že se mimo jiné účastnila i několika charitativních akcí. To už by ale nejspíš autorovi nešlo příliš do kšeftu.

A závěrem tak mimo řečí, článek je uveřejněn v sekci "Revue". Pro nastínění významu pojmu užijme wikipedii. Slůvkem Revue je označován mimo jiné časopis náročnějšího a kvalitnějšího obsahu. To se o tomto brakovitém výplodu, který dokáže sepsat prakticky každý za pár minut a na základě nějaké fotky z kdovíjaké akce, moc říci nedá. Kdyby raději pan Zárodňanský nechal Pippu v klidu žít a bavit se dle jejího nejlepšího svědomí a vědomí, a spíš se snažil naplnit význam sekce Revue. Nebo nám příště přiblíží i své alkoholické výstřelky, když už ho tohle téma tolik bere?

Autor: Jaroslav Svoboda | středa 18.5.2011 23:06 | karma článku: 27,32 | přečteno: 2641x
  • Další články autora

Jaroslav Svoboda

Třetí smrt hokejisty během léta – Wade Belak

Stal se z toho velmi smutný kolorit letošního léta. Zámořské zpravodajské servery vydaly v noci informaci o úmrtí urostlého hokejisty Wadea Belaka, muže, který díky svým proporcím patřil k významnějším „bitkařům“ nejpopulárnější hokejové soutěže světa, NHL. Rodák ze Saskatoonu oslavil 3. července pětatřicáté narozeniny, o dva měsíce později je pak nalezen mrtev v hotelu „One King Street West“ v Torontu, kde také strávil nejlepší léta své hokejové kariéry.

1.9.2011 v 9:15 | Karma: 9,20 | Přečteno: 1817x | Diskuse| Sport

Jaroslav Svoboda

Záchranka? Dobrý den, potřebuji ostříhat nehty...

Někdy se nestačím divit nad tím, kam až do hlubin splachovacího záchodu dokáže spadnout mozek člověka. A když je to navíc soudcovský mozeček, pak už nás asi nemůže překvapit nic. A tak rychlá záchranná služba, kterou většinou voláte jen z opravdu vážných a život ohrožujících důvodů, může pykat za to, že dotyčný jí zavolá, pak si z ní udělá poskoka na drobný zákrok, a s úsměvem ji pošle zase zpět. A že doktor chce raději opravdu důkladné vyšetření? To si dovolil, oškubeme ho o peníze a ještě budeme chtít omluvu. Což o to, že jsme to my, kdo si vymrčuje kvůli prkotinám.

19.8.2011 v 21:28 | Karma: 35,05 | Přečteno: 2454x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Svoboda

Pochybily pouze hokejové kluby? Rozhodně nikoliv

A je to tu zase. Přivítejte opět na scéně Český svaz ledního hokeje (dále ČSLH) a tentokrát hlavně Asociaci profesionálních klubů (dále APK) v čele se svérázným Stanislavem Šulcem. Toto uskupení je již tradičním zdrojem nekonvenční a pestré zábavy, leckdy však jejich "hry" přechází do roviny trapných frašek. A s jednou takovou přichází APK právě nyní. Je neuvěřitelné, jak amatérsky lze řídit hokejové soutěže v zemi olympijských vítězů a aktuálních mistrů světa. Stanislav Šulc totiž dokáže jedním podpisem něco schválit, aby pak vzápětí prohlásil, že nic takového se prakticky nestalo. Ten člověk opravdu už neví, co vlastně mluví.

4.11.2010 v 14:30 | Karma: 27,75 | Přečteno: 2449x | Diskuse| Sport

Jaroslav Svoboda

Když pes dostane průjem...

Je s podivem, jak jsou někteří lidi všímaví. V pondělí 19. července v pozdně odpoledních hodinách jsme přišli s přítelkyní domů a hned jsme vyrazili na procházku se svými pejsky. Menší Bonča (voříšek) se těší v poslední době docela dobrému zdraví, ačkoliv má již několik let problémy se srdíčkem. Bere však pravidelně prášky a dokonce pár kilo i shodila. S větší Frankee (flat coated retrívr) to bylo v posledních dnech trochu horší. Když dostane člověk průjem, tak holt je to nepříjemné, ale na ten záchod si dojde sám. Nebo spíš doběhne, aby to stihl. S pejskem je to horší. Naštěstí Frankee si vždycky kňourne, řekne. A naneštěstí má i pejsek potřebu v noci a sám prostě ven nevyběhne. Aspoň tedy ne u nás.

20.7.2010 v 16:40 | Karma: 22,78 | Přečteno: 4281x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Svoboda

Ta ta ta ta reklama boduje, ačkoliv ji veřejnost kritizuje

Vlna kritiky se snáší na adresu jistého reklamního spotu, který upozorňuje na největší obchod s nábytkem v ČR. Na internetu najdete tisíce názorů na tuto reklamu, přičemž takřka polovina z nich je vulgárních, další velká část pak sice slušných, ale negativních. "Nejhorší reklamu jsem v životě neviděl," píše spousta lidí na Facebooku. Přitom nejspíš sami nevědí, co píší. Nejhorší? Jak může být reklama nejhorší, když o obchodu s nábytkem teď ví prakticky celá republika? Připomíná mi to ono cimrmanovské "Poslechněte, to je nějakej renonc, ne? Jak se daří nebožce? Jak se jí může dařit, je tuhá, ne?"

15.7.2010 v 15:30 | Karma: 34,33 | Přečteno: 10431x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3921x
Autorem blogu je mladý muž žijící v podhůří Jeseníků ve městě Šumperk. Má rád cestování, přírodu, fotografování, sport a jízdu na kole. Několik let pracuje mimo jiných aktivit i jako žurnalista, aktivně se podílel na zpravodajství z MS v ledním hokeji 2010. V případě zájmu jej naleznete také na twitteru @JarSvoboda