Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud někdo Putina nezastaví libovolným způsobem, bude NATO do války pravděpodobně zataženo nějakým podvodem. Podle něho je i uvalení sankcí vyhlášením války.

0 0
možnosti
Foto

No tak když je to vyhlášení války tak snad už ta bezletová zóna bude maličkost.....

0 0
možnosti

Přiznejme si - bojíme se Putina, jako se bojíme vzteklého psa.

A stejně jako se na vzteklého psa nevrhneme holýma rukama, i když jsme větší a silnější, vždycky se nejdřív porozhlédneme po nějakém klacku či jiné zbrani, která zvýší naše šance psa přemoci bez zbytečných zranění. To si taky přiznejme. Do vzteklého psa se holýma rukama pustí jen šílenec. Nebo ten, kdo je na to dobře připraven. A to my nejsme. My si musíme najít nějaký klacek.

0 0
možnosti
Foto

Proto náhoda přeje jen duchů připraveným. (Pascal).

A pročpak jsme se za těch 8 let nepřipravili?

0 0
možnosti

Čím dál víc s vaším názorem souhlasím. Putina zastaví jen síla...

1 0
možnosti
Foto

Je potřeba získat pár podpisů, aby se petice zobrazila veřejně - pomůžete?

https://www.petice.com/vyzva_vem_demokratickym_zemim_evropy_politikm_i_vem_obanm_r

0 0
možnosti

Zastánců války s Ruskem v Česku, které má legrační armádu s 10 vypůjčenými stíhačkami, je hodně, ale v podstatě jsou to jen tlachy. Válka s Ruskem na území Ukrajiny by byla možná, ale někdo by ji musel chtít. Zatím jsem si nevšiml žádného státu, který by vyrazil se svými tanky směr Kyjev. Ovšem, ona by to pak nebyla obranná válka a nikdo by tomu státu nemusel pomoci. Vznikla by bizarní situace. Válka má tendenci se rozlít - to znamená, kdyby někdo, dejme tomu Angličan sestřelil pár letadel nad územím Ruska, mohly by ruské lodě zaútočit kdekoliv na světě na britské - například ponorky v Pacifiku nebo u Británie. Šlo by to, ale žádného Churchilla tu neslyším.

2 0
možnosti

Myslím, že na tahu je teď veřejné mínění, aby špičky pohnulo k akci. Už jednou se to v téhle válce osvědčilo (Německo, USA).

1 0
možnosti

.... Nemůžu si pomoci. R^ a karma!

5 0
možnosti
Foto

Společenstvo trapnosti a prázdných žvástů ... společenstvo pokrytectví, vypočítavosti a samozřejmě strachu, bohužel. Mátre pravdu. Zelenskyj nepřímo vyzývá k zapojení západu do války, protože si je dobře vědom, že sami to vyhrát nemohou, a protože dobře ví, že je to na našem rozhodnutí, mluví tak jak mluví - ale západ, my, jsme hluší - když říká, že se bojuje za Evropu, za svobodu, má pravdu, ale nám to nedochízí ... budeme sledovat v přímém přenose, jak Rusko bombarduje Ukrajinu, jak umírají lidé a mávat jim vlaječkami ... otřesná realita.

6 0
možnosti

Opět jeden výron statečného, odvážného, odhodlaného, uvědomělého, informovaného bojovníka svaté války až do konce světa. Gratulace.

1 11
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2031x
Učím matematiku a fyziku na gymnáziu. Vyznáním jsem křesťan. Mám rád Českou Republiku a záleží mi na ní.

Seznam rubrik