Velká historická křivda - zákaz NSDAP po 2. Světové válce

Protože jsem, díky Straně zelených a jiných multikulturních sdružení, prozřel a od teď vím, že nemohu zavrhnout žádnou víru, ani ideologii jen pro to, že někteří její vyznavači jsou špatní, tak jsem se dnes při vysvětlování událostí druhé Světové války (2. WW) svému synovi (probírají ji ve škole,) strašlivě naštval. Vždyť je strašně nespravedlivé, že jim, těm umírněným nacistům, zakázali stranu, kterou i s její ideologií vyznávali a byli jejími členy. Někteří v ní byli většinu svého života a jejich rodiče ji třeba i zakládali. A navíc jak se díky nacismu Německo ekonomicky zvedlo! Před válkou to byla nádherná země plná krásných příjemných lidí, co chtěli v míru vychovávat své Árijské děti, pro lepší zítřky. Jen kdyby je ti židé pořád neprovokovali. Bylo sice strašné, co se jim stalo, ale já bych se na jejich místě tak nechoval. Proč je tak strašně provokovali, mohlo je napadnout, že se najde nějaká skupinka, co nacismus špatně pochopila a uchýlí se k násilí. Také bylo strašné, jak nesnášenlivě se zachovali vítězové, když Německu nadiktovali Versailleskou mírovou smlouvu a i koncem 30. let na ní trvali! Kdyby projevili trochu respektu a empatie, válka by nejspíš vůbec nebyla!

Jak mohla být NSDAP špatná, když členem byl třeba Oscar Schindler? Byl zanícený člen NSDAP, stejně, jako Himmler, nebo Hitler. Proč měl trpět za ty radikální, co nacismus nepochopili? A co zbytek německého národa před 2. WW a během ní? Přeci kvůli pár vyšinutým jedincům nebudeme odsuzovat ideologii, že? Existovali tisíce umírněných nacistů, kteří nesouhlasili s Hitlerem a nikdy nezabili jediného žida. Kdyby Vás pozvali domů na čaj, šnaps, či německé pivo, zcela jistě by jste se u nich cítili dobře a byli by Vám sympatičtí. Proč bychom je měli házet do jednoho pytle? Proč bychom jim měli zakazovat nacismus? Je fakt, že v nacistické ideologii najdeme nějakou tu nesnášenlivost, hlásání rasové čistoty a rasové nadřazenosti. Ale většina nacistů to nepraktikuje, dokonce mají za přátele nějaké židy a slovany. To jen ti co si nacismus špatně vyložili jsou špatní a nemají s nacismem nic společného!

 

Rozhodl jsem se, že založím iniciativu, která by dotlačila tzv. vítězné mocnosti, k omluvě všem nevinným bývalým členům NSDAP, jejich nečetné, dodnes přeživší, členy a jejich rodiny aby odškodnili a vyzývám všechny multikulturní spolky k pomoci s reinkarnací této strany. Zcela jistě obohatí naší společnost, která pak bude rozmanitější a tím pádem i lepší. Jo, abych nezapoměl ISLAM AND MUSLIMS WELCOME!

Zjistil jsem po napsání blogu, že již existuje znovu obnovená NSDAP viz. odkaz níže. Právě jsem zaslal přihlášku.

http://kremlik.blog.idnes.cz/c/448531/Demonstrace-proti-karikaturam-hanobicim-Adolfa-Hitlera.html

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Ptáček | pondělí 16.2.2015 18:32 | karma článku: 28,42 | přečteno: 1325x