Jaký mám názor na dnešní přílet syřanů, jakožto člen BPI?

První blízkovýchodní křesťané dnes přistáli v Praze. Jedná se o dvě rodiny, dohromady 10 lidí. A já na to říkám:

Konečně něco smysluplného. Jen houšť a větší kapky.

 

Blízkovýchodní křesťané, sekularisté, atheisté, jezídové, zoroastriánci a další nemuslimské komunity jsou tam v této době lovnou zvěří a jejich počty se den ode dne snižují závratným tempem.

Podívejte se na dokument ČT o snaze fondu Generace21 o přesídlení křesťanů, jejichž část dnes přistála v Praze, kde je svědectví křesťanů z Mosulu, že když město obsadil IS, tak je většinoví sunnité nadšeně vítali a neméně nadšeně jim pomáhali nahánět křesťany, rabovat jejich majetek a zajímat jejich ženy a dívky.

Ti samí sunnité se dnes z důvodu všeobecného nedostatku na územích IS, díky postupu syrské, irácké armády a před bombardováním USA a Ruska, hrnou do Evropy a my jak stádo naprostých idiotů je tu vítáme, děláme jim pomyšlení, velkomyslně přehlížíme jejich katastrofální chování a jejich naprosté opovržení naší kulturou, právem a námi samotnými. A křesťané? Ti tam úplně okradení, protože i to málo, co zachránili před IS, tak jim v uprchlických táborech, nebo po cestě do nich, muslimské "umírněné" obyvatelstvo a různé jejich milice, sebrali a tak tam sedí a čekají, odkud na ně vletí zase nějaký pogrom a o cestě do Evropy si mohou nechat jen zdát, protože za jejich peníze už tu, ti co je okradli, dávno jsou. Těch imigrantů, na které se výše napsané nevztahuje a nejsou ani ekonomickými migranty, je zlomek procenta z těch, co k nám do EU přišli v nynější tzv. "uprchlické" vlně.

 

O zabedněnosti naší politické reprezentace, která se teď naprosto neprávem chlubí jejich příjezdem, svědčí odhalené maily premiéra Sobotky, který se svým poradcem probíral jestli fondu Generace21 milostivě dovolí sem ty křesťany dovézt, protože by se nemohli započítávat do kvót a žádný politický kapitál by z toho v Bruselu nevytloukli, protože za křesťany se tam body nedávají.

Edit: Několik hodin nebyla přístupná diskuse. Admin (asi) technickou chybu napravil, takže diskutujte :)

Pro ty, co přehlídli hypertextové odkazy v blogu je dávám ještě samostatně sem.

http://zpravy.idnes.cz/uprchlici-dorazili-do-ceska-ubytovani-budou-v-jihlave-pfa-/domaci.aspx?c=A160124_151657_domaci_rych

http://www.ceskatelevize.cz/porady/11324555519-blizky-soumrak/

http://www.gen21.cz/

 

Autor: Jaroslav Ptáček | neděle 24.1.2016 20:22 | karma článku: 39,19 | přečteno: 2375x