Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

Kdysi vyšla krásná kuchařka "Vaříme levně".

Dneska je to historické čtení, jak jsme jídávali za socialismu "za levno" a výsměch současným cenám i kulinářské "levnotě".

0 0
možnosti
JJ

Základn potraviny, nepodléhající rychlé zkáze, kupují do zásoby v akcích. Při nákupu piva Radegast 12 i 10 tak ušetřím cca 3 Kč za kus, což činí docela významných 120 až 180 Kč za jeden nákup. Ušetřené prostředky pak mohu věnovat na podporu sportovních aktivit mládeže nákupem zboží v místním Sportklubu. Zde se však cena točené Plzně, bez možností uplatnění jakekolií slevy, přibližuje zhruba trojnásobek ceny za jeden kus z předchozího nakupu, takže ušetřené prostředky pak mizí z peněženky podstatně rychleji. Ovšem peněz, které jsou vynaloženy na dobrou věc, nikdy nelituji!

0 0
možnosti
ML

Rozporcuji kuře a pouziju ho na tři jídla.

Stehna a křídla upeču v troubě.

Z prsou udělám řízky nebo plátky nebo třeba čínu.

Skelet (schválně ho neobiram až na kost) pouziju na polívku nebo kuře na paprice.

Přílohy dle chuti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 8,44
  • Průměrná čtenost 311x
Jmenuji se Jaroslav Obrdlík a rád se dělím o své životní zkušenosti, osobní příběhy a pohledy na každodenní realitu. Blog chci vést jako prostor pro otevřenou diskusi, zamyšlení i motivaci ostatních. Zaměřím se na témata jako životní restart, práce, sociální otázky a praktické tipy pro běžný život.
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.