Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J. Novakovi bych, nez zacne psat o Banderovcich, vrele doporucil precist clanek na Aktualne,cz "Zoufali lide se uchylili ke kanibalizmu", ukrajinsky golodomor mel zustat sovety utajen. mozna by pochopil priciny vzniku banderovskeho hnuti, obavam se, ze spis ne. Je tam zminka o novem filmu Agnieszky Hollandove o ukrajinskem hladomoru jmenem, "Garreth Jones". Doufam, ze film uvidime v ceskych a moravskych kinech.

1 0
možnosti
JZ

Večerníček se bohužel vyžívá v lžích a manipulacích. SPD je stranou, která se vyžívá v nacistických a komunistických praktikách.

5 1
možnosti
TH

ČSSD podporuje banderovce8-oV roce 2019?V roce 1944 bylo tzv banderovců třicet tisíc.V Rudé Armádě bojovalo několik milionů Ukrajinců,z toho byl Sovětským Svazem vyznamenán asi milion vojáků.Co za ....... se snaží z Ukrajinců dělat banderovce? Ano,chápu důvod smazání.

6 0
možnosti
PB

Polibek smrti. ;-D;-D;-D trefné

3 0
možnosti

Twl Večerníčku, radši bych se staral o tvoje SPD, nebo už jste si s Omakurou zaregistrovali nějaký nový název vašeho příštího uskupení?

6 2
možnosti
PB

Tak se starejte, kdo vám v tom brání?

1 3
možnosti
Foto

Myslíte si,že někoho zajímává koho bude Zeman volit...?Poslední průzkumy naopak ukazují,že Vám utíkají voliči zpět ke komunistum a k pěti procentum se blíží SPD.Máte uplně stejnou rétoriku jako komunisté,náhoda to asi nebude....:-)

7 3
možnosti
Foto

Napadlo mě před chvílí úplně to samé;-DR^ to o tom polibku myslím...

2 0
možnosti
PK

Ale no tak pane autore, vy nevíte, že všechno pomíjí - vzpomínka na slova, na polibky, na milostná objetí, ale souzvuk duší je přece nesmazatelný.;-D;-D;-D

1 0
možnosti
AM

V tom případě nebyla přítomnost Tomia Okamury při vítězné Zemanově volbě polibkem, ale knockoutem smrti. ;-D

A tenhle blog je vlastně budoucí minulost, výkřik ze záhrobí, které už je na cestě...

0 0
možnosti
Foto

A není to důkaz jistého mozkového útlumu?

1 1
možnosti
Foto

Možná naopak, možná jde o promyšlený machiavelistický počin...:-)

3 0
možnosti