Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

oj neskončil i na jiných místech. Ti jejichž výkon na vítězství nestačil a jejich úplatek rozhodčím zřejmě nebyl dostatečný, vykřikují o nefér hře, neodpískaných faulech a nějak jim nedochází, že základem provítězství je výkon týmu, jeho taktika a strategie, či nasazení. Soupeř byl prostě lepší a na tom ublížené posmrkávání nic nezmění, stejně jako se nebude ptát historie.  tak se začalo bojovat za zájmy některých bafuňářů na různých jiných frontách. Nezlobte se, ale nemám to rád, když někdo nedokáže přiznat porážku. Ani ve fotbale.

1 1
možnosti
Foto

Miloš Zeman těch 10 promarněných let stávající sociální demokracii neodpustí. Ta potupa, když mizel zadním vchodem z Hradu při presidentské volbě, nezmizela. Účastníci jeho pokoření stále jsou na výsluní. Vsadím se, že B.Sobotka, Zaorálek dlouho nevydrží. Pomsta je přece tak sladká.....

3 1
možnosti
Foto

M63i76l53a64n 63D75u59d49k91a

10. 2. 2013 11:29

No, vzhledem k tomu, že kampaň financoval Lukoil, není vůbec těžké dohlídnout, že ruská strana bude chtít např. Temelín (tedy mimo jiné)

2 5
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články