Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J61a46n 67R15á94ž

24. 6. 2013 20:47

Ne všichni občané jsou stejného názoru s Vámi. Já a většina mých přátel bychom naopak velmi uvítali zavedení republikánského zřízeni , s velkými (ideálně jako v USA, minimálně jako ve Francii) pravomocemi prezidenta voleného přímou volbou z   řad kandidátů  nominovaných politickými stranami. Prezident v našich představách je nejvyšším představitelem moci výkonné a ne jenom formální figurkou,jakou ho chcete zřejmě chcete mít. 

Historie prokázala,že  republikánský systém je efektivnější, než systém parlamentní demokracie ve formě aplikované u nás.

A za sebe  dodávám, že hrobařem demokracie se stalo všeobecné a rovné volební právo.

3 0
možnosti
MM

Nebyl bych si jistý tím, že těch co "nemá rádo Zemana" je víc. Karel je pro mě jen prázdný symbol děduly s čírem, který neobsahuje vůbec nic, a který je nadto členem současné - naštěstí již vlastně bývalé - hrůzovlády, která tuhle republiku vede s jistotou sobě vlastní rovnou do ekonomického pekla.

2 1
možnosti
TB

zažil jste toho málo na to,abys jste hodnotil co je vlastně hrůzovláda. Pokud by jste si pamatoval hodně,anebo ještě lepší zažil. Je ovšem i další možnost,Vaši rodiče se pohybovali, v době normalizace, na té správné straně mince než většina naroda? Pokud ano, tak si můžete myslet, že žažíváte strašné věci,pokud ne, tak Vás asi pěkně masírují v té Vaší straně, jinak si to nemůžu vysvětlit

2 2
možnosti
Foto

Ještě nestřílejte, nechte Zemana historicky se znemožnit, než vystřelíte.

2 1
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články