Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Libovůle

2. 4. 2009 19:49
Článek je velmi dobrý

Podpořím Vás slovy klasika: "Důkazem vysokého vzdělání je schopnost mluvit o největších věcech nejjednodušším způsobem." R^R^R^

0 0
možnosti
PP

Pavlev

2. 4. 2009 19:03
Svobodná soutěž = volná ruka k tomu, jak z nás urvat vše,

co si necháme líbit. Přese všechno to neustálé a stále zoufalejší srovnávání kapitalismu se socialismem lidmi, kteří se ve svých 35, díky jedné historické turbulenci, stali ze dne na den kovanými kapitalisty, je dnes nad slunce jasnější, že kapitalismus je mrtev a pokud má mít lidstvo nějakou šanci na dlouhodobé přežití, tak musí být radikálně zreformován, nebo zcela nahrazen. Mluvit o systému, kde deprivant bez skrupulí naplňuje své sobecké touhy na úkor ostatních a za vítězství považuje, když se mu to daří lépe, než jiným deprivantům a každou kritiku pak pro jistotu demagogicky nazve závistí, v souvislosti s poctivostí (jakže se jmenuje ten miliardář, co ho soudí za podvod století?), odvahou (asi krást a plundrovat) a kreativitou (asi jak obech*cat ostatní), tak to už chce hodně velkou dávku nabubřelosti a ignorance.

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

2. 4. 2009 18:50
Pěkných pár řádků!

Moc hezké, opravdu moc! R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články