Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

rezjir

8. 12. 2008 20:17
Pane autore

To co říkáte o těch schopnostech, je pitomost. Ve skutečnosti platí, každý chvilku tahá pilku.

0 0
možnosti
JV

notabene9

8. 12. 2008 19:11
Tak ta..

Tak ta pyramida tu zřejmě objektivně existuje. Charakteristika a vymezení jednotlivých vrstev, jak ho podáváte, je už pak značně subjektivní..To jste si vycucal z prstu..Nevím ovšem kterého..

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

8. 12. 2008 19:10
Tak především

Ten Váš příměr k pyramidě poněkud kulhá v základech.Aby bylo možno  Váš příklad přirovnat k pyramidě,pak byste nemohl mít základnu o pouhých dvaceti sedmi procentech.Jak známo pyramida má ten základ právě nejširší a směrem ke špičce se rozměry zmenšují.

Váš příklad by tak měl tvar spíše jakéhosi deltoidu,než pyramidy;-)

No a k tomu zbylému.Jsem založením středopravicový volič ,který dává důraz především na samostatnost,na nezávislost na státu,ale na druhou stranu i na tom aby se stát dokázal postarat o důstojný život všem postiženým a důchodcům,kteří se nemohou o sebe postarat sami.A jsem právě ten typ voliče,kterého současná ODS spíše odrazuje,než přitahuje.Nikoli kvůli programu.Ten je dle mého v pořádku.Problém je v tom jak se tahle strana chová a jaké má lidi ve vedení.Po tomto jejich kongresu je jasné,že ODS bude dál pokračovat v aroganci,hrubosti,neomalenosti,nekomunikativnosti.......

0 0
možnosti