Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
XX

Tajné

2. 6. 2010 22:40
O Izraeli se nepochybuje

O Izraeli se nepochybuje. Kdo jen připouští možnost, že by žid mohl udělat něco špatného, je antisemita. Tak jste to myslel? Proč pořád všichni obhájci Izraele píšou v takovém stylu? (který pochopitelně Izraeli ještě víc ublíží?) Je za tím snad nějaký masochismus?

0 0
možnosti
VB

silný kuřák

2. 6. 2010 22:44
Re: O Izraeli se nepochybuje

Vy jste ty záběry neviděl? Tak někomu řekněte, ať Vám to převypráví.

0 0
možnosti
PV

Pavel57

2. 6. 2010 14:38
paralely

Kdysi jsme jásali nad tím, jak pohraničníci zastavili agenta, který utíkal do NSR. Pak jsme zjistili, že to byl nešťastník utíkající za lepším a zastřelili ho až za hranicí, když si myslel, že už je zachráněn. A odsoudilo se to jako porušení mezinárodního práva. *** Tak si představuju, že na té vodě je taky čára. Není vidět, ale obě strany dobře vědí kde je. Na jedné straně čáry jsou izraelské vody, kde jejich vojáci mají právo zadržet třeba i mírumilovné aktivisty, třeba i násilím, třeba i jejich loď potopit, pokud by chtěla plout dál do jejich vod. Na druhé straně čáry je svobodné moře, mezinárodní vody. Nikdo - ani vojáci, ani piráti - nesmí napadnout loď a zmocnit se jí. *** Na které straně čáry že byla ta loď??? :-)

0 0
možnosti
VB

silný kuřák

2. 6. 2010 22:48
Re: paralely

Co pořád máte s těmi mezinárodními vodami. Gauner je před tou Vaší čárou stejný jako za ní. A existuje řada právních norem, které dovolují zastavit a prohledat takovou loď. Ať jsou chytrolíni rádi, že to bylo před tou čárou, protože za ní už mohlo po hladině plavat jen pár prošlých krabic léků.

0 0
možnosti
D

dar.p

2. 6. 2010 12:39
článek karma

0 0
možnosti
A

Amoniak

1. 6. 2010 15:33
A jak tedy?

Najde se tu dost jedinců kteří se strašně rozhořčují nad snahou Izraelců zabránit dovozu zbraní a munice do pásma Gazy důslednou kontrolou každého lodního nákladu.

Představme si tedy že bude po jejich a lodě přivezou cokoli bez kontroly. Brzy budou mít Arabové dost zbraní a zkusí nějaký teroristický útok proti izraelskému území.

A představme si že IDF zareaguje "klasicky", tj. nikoli akcí jako bylo "Lité olovo" ale plošným bombardováním všech míst na území útočníka kde lze předpokládat výskyt vojenských sil a materiálu a soustředěnou likvidací všech míst odkud byla vedena palba.

Pak budete mít pocit že je všechno v pořádku? Opravdu je to lepší cesta?

0 0
možnosti
R

ravoj

1. 6. 2010 19:47
Re: A jak tedy?

no mě by taky štvalo, kdyby měl někdo zbraně... obzvláště když já je mám a ten druhej zatím ne... Ale Arabové jsou asi podle vás hlupáci, protože by je použili, že? To Izraelité jsou ti správní, kteří jediní v tomto konfliktu mohou zbraně používat.. Kdo určil toto rozložení sil?:-/

0 0
možnosti
PP

Pavlev

1. 6. 2010 14:26
Několik fakt uvádějících tento blábol na pravou míru

Blokáda Gazy je nelegální. OSN nic takového neschválila. K incidentu došlo v mezinárodních vodách. Tzn., že ze strany Izralele to bylo pirátství. V humánitárním konvoji byli civilisté, žádní vojáci. Závěr: Došlo k porušení mezinárodního práva. P.S. Nezapomeňte mě obvinit ze zpochybňování holocaustu.

0 0
možnosti
RD

redi

1. 6. 2010 14:46
Re: Několik fakt uvádějících tento blábol na pravou míru

Nebudu Vás rozhodně vinit ze zpochybňování holocaustu, nicméně Hamás je mezinárodně považován za teroristickou organizaci (a to rozhodně ne jen v Izraeli) a z toho samozřejmě pramení sankce vůči pásmu Gaza praktikované. Nevím, jak jste se cítil v Izraeli či v pásmu (kde jsem tedy osobně nebyla), ale přesto, že se v této oblasti jedná o řekněme "televizní válku", kde se téměř nic neodehraje, pokud to není patřičně dokumentováno, je vskutku velmi šílené, že lidé žijí na místě, kde kdykoliv dle úsudku teroristů začnou padat rakety na civilní obyvatelstvo. A je stejně s podivem, když je pásmo Gaza a její obyvatelé tak bezva, že velmi přísná opatření má na své krátké hranici i Egypt.

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

1. 6. 2010 14:16
Přepadení pasažéři lodě v mezinárodních vodách

by se měli bránit, přepadne-li je maskované komando. Těch pirátů je v těch končinách hodně, Somálci, Židé a další.

0 0
možnosti
PN

pifl

1. 6. 2010 14:36
Re: Přepadení pasažéři lodě v mezinárodních vodách

Strejdo to jste zase do něčeho šlápl.O židech jako pirátech ještě nikdo neslyšel!!;-D;-D

0 0
možnosti
T

Tregold

1. 6. 2010 14:13
Totální arogance Izraele

Do nedávna jsem Izrael podporoval ale tato poslední akce byla naprosté selhání. Za prvé je to popření mořského práva, kdy se civilní lodě nesmějí v mezinárodních vodách napadat s vyjímkou obrany. A za druhé je to ukázka totální neschopnosti IDF. Pokud chtěli zabránit vjezdu tomu plavidlu, měli počkat až vpluje do teritoriálních vod, pak odstřelit kormidlo a loď odtáhnout. Ale zabít 20 civilistů sice ozbrojených holemi a praky navíc na jejich lodi a v mezinárodních vodách je prostě neslýchané.

Ukazuje je to na naprostou neschopnost Izraele řešit krizové situaci jinak než brutální silou a to se jim vymstí, stejně jako se to vymstilo ve středověku jeruzalémským králům.

0 0
možnosti
PN

pifl

1. 6. 2010 14:31
Re: Totální arogance Izraele

Nehrajte si na nedávného podporovatele Izraele.Samotný příspěvek Vás usvědčuje o opaku!:-P:-P

0 0
možnosti
R

ravoj

1. 6. 2010 14:13
24,5,2010

CANBERRA -

Austrálská vláda

dnes oznámila, že nařídila vypovězení izraelského diplomata kvůli

zneužití australských pasů izraelskou rozvědkou při lednové vraždě

předáka Hamasu v Dubaji. Oznámily to agentury Reuters a AP.

0 0
možnosti
R

ravoj

1. 6. 2010 14:06
co vím já...

tak Arabové a Židé spolu žili na jednom místě stovky let... a byl více méně klid.. po té, co se po druhé sv. válce nevědělo kam s židy, tak je v Palestině a okolí bordel..

já osobně bych radši zvolil blokádu Izraele... myslím, že by byl hned klid..

mimo to.. pro židy jsou ostatní Goji.. neboli nežidy (nevyvolení).. oni zas tak svatí nebudou.. asi mi nikdo nevysvětlí, proč mají tak velkou podporu z USA, že? :-/

0 0
možnosti
PN

pifl

1. 6. 2010 14:27
Re: co vím já...

Tu podporu mají,že jsou v právu!!!!

0 0
možnosti
T

tromi2

1. 6. 2010 14:04
a jakým tím "právem" je kontrolována

že si žid usmyslel, že má na něco právo?

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články