Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přes pravopisné chyby, souhlas.

1 0
možnosti
Foto

Nějak se zapomínáme zamýšlet nad tím, proč takové věci vznikají. Vždy, když svět dospěje k nějaké zásadní nerovnováze. Ta nerovnováha trvá řadu let a loni jsem cítila, že to skoro praská ve švech. Napětí burácelo i českými ulicemi, ale nikdo to neslyšel. Napětí šílených praktik businessu a do toho stěhování, globalizace, chaos, tak i chaos východ-západ...evropští odborníci na ekonomiku začínají brzdit a apelují na místní rozvoj..snad není pozdě. Někdy mám pocit, že chodím sice Čechama, ale jakoby vybrakovanou zemí...těch rovin je mnohem více. Vůbec se nezastávám Putina, jen mám pocit, že zde nejde pouze o vojenské postavení se, ale o řešení zásadních globálních otázek, Americké korporáty a banky nevyjímaje. A Češi ? Když jsem se na svém blogu v článku ptala po konkrétních nápadech, neodpověděl mi nidko kloudně. V diskusích na blogu vede každý jen své názory, ale nápady žádné. Když se pokusím z pozice nepolitika (ale s určitými zkušenostmi s politikou) apelovat na pohled každého z nás do zrcadla v různých směrech (viz mé články), u svých známých jsou to až triviální a denně žité věci, ale jinde..pořád se díváme ven, co oni, co ti a tamti...to, že všechno je důsledek nějakého pole (které vygeneruje i tak problematické historické postavy, jako je Putin), to na to, jaké je skutečně nebezpečí, vidíme málo. Až kam to bude muset zajít nevím...a politkům EU nezávdím. Snad se jim podaří vymyslet dostatečně rázné a přitom diplomatické řešení, ale i to by stejně jen přikrylo vnitřek problémů...vítejmě v začátku ekonomicko-ekologické krizi.

1 0
možnosti
Foto

Paní kolegyně, o politiky EU bych starost neměl, i když nadrobí, jakože nadrobili, tak si to nesní. To zbude na nás.

Vždy jsou jiná řešení než vojenská, ale vždy jde o to jak je kdo silný. Tudíž i vojensky. Nejde o množství, jde o efektivitu. A někdy je nutné ukázat něčeho víc, něčeho méně. Bez toho jsou politické argumenty buď silnější nebo slabší. Mnoho lidí si tady vysokou politiku personifikuje, což je chyba nebo na druhou stranu srovnává, což také nejde, protože každá doba, každé události jsou specifické, jen povšechně si jsou podobné a to je zavádějící. Podle toho se tu vede i diskuze.

4 0
možnosti

A60l81o83i78s 11Š22í24m91a

25. 3. 2014 16:22

Vše má příčinu v podpoře USA a EU povstalcům v Majdamu. A volbu nové Ukrajinské vlády  za přítomnosti ozbrojenců z Majamu v parlamentu jistě nelze považovat za demokratickou, že. PutinR^ USA a EURv

5 9
možnosti
Foto

Nebudu vás kritizovat. Kupte si učebnici ruštiny, aby se Vám žilo lépe. A možná, být na Vašem místě, bych se lehce podíval do historie, neboť kdo se z historie nepoučil, bude muset své chyby zopakovat. Asi tak.

1 0
možnosti
AG

A79l20e48x 17G24r81e79g47o11r

25. 3. 2014 16:21

Nějak jste zapomněl na ty jásající obyvatele Krymu. Asi taky slavili pod hlavněmi samopalů, že?

Nebo jste zapomněl na ukrajinský parlament, kde se hlasovalo v obležení  mírumilovných demonstrantů,že?

A Tymošenková nemluvila o vystřílení Rusů? Aha, to už byla manipulace.

Nic není černé ani bílé.

6 5
možnosti
MR

M93i48l65a76n 42R83a87d46e37k

25. 3. 2014 17:14

Tymosenkova mluvila, jako rec se mluvi voda tece, nikoliv hrozila, to nemuze ani kdyby chtela a ona to vi. A ty jasajici lidi? To je jako kdyz jasali sudetsti Nemci, to lze pochopit, ne?

4 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články