Diskuse

Libertas

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

důchodce

29. 11. 2008 13:48
Jarouši Martínků

já si- na rozdíl od Vás-myslím, že ODS se toliko populisticky přizpůsobuje většinovému přání voličů. Viz krajské koalice a jejich společnou likvidaci zdravotní reformy! Jen se to bojí pro ztrátu tváře udělat jak se dnes s oblibou říká transparentně. Ze zřejmých důvodů. Do oné nové, dosud tolik popírané partaje utečou všechny ty krysy, děsící se ztráty koryta. Co jak známo vždy jako první opouštějí loď, třesouce se na nové, ve většině dosud pro ně nedostupné pašaliky. No a po několika volbách to bude naprosto stejné. Volič zjistí, že se zase nechal ukecat a poslal ke korytům nemlich stejné lumpy, jakých se hodlal zbavit. Vsadím celý svůj důchod na to, že šéfem té nové spasitelské partičky bude současný pražský primátor.

P.S. Jako dárek připomínající ten slavný den pak dostane další luxusní hodinky...

0 0
možnosti
TT

tolan

29. 11. 2008 12:38
Žádná strana, ale Kausovo podrazátství

Rv

0 0
možnosti
LB

Lex Barker

29. 11. 2008 6:50
Blabol

pekny blabol, pane!ODS nebude nikdy normalni stranou ,protoze jiz davno stratila kredit. Je tam banda mafianu a korupcniku !

0 0
možnosti
NG

hnedka_zdrapana

29. 11. 2008 7:32
Re: Blabol

A jak se v tomto lisi treba od CSSD?

0 0
možnosti
H

holatko2

29. 11. 2008 0:56
Topol

No.Podle mě vidí Topolánek tak maximálně metr před sebe.Kdyby viděl dál,tak jak říkáte,tak by hned po parlamentních volbách,kde neměl dost hlasů aby sestavil pořádnou vládu odešel do opozice a v této době to mohla být právě ODS co by křičela po nových volbách,protože Paroubek by byl teď na jeho místě.Měl by tam lidovce a zelený a neudělal by taky nic.Jenom by oslabil.Takhle posílil,což jsme viděli teď u voleb.Takže Topolánek jako vyjednavač a taktik nic moc.Takto pouze oslabil už tak chatrnou pravici.A jinak.V EU už teď vládne byrokracie a po přesunutí pravomocí byrokrati v EU ještě posílí.O tom,že v EU jsou různé národy a kultury nemusíme pochybovat.Jejich soužití je už teď problém a budu trvat mnoho let,než se spolu naučí žít.LS smlouva jim nic nedává.A že to schválili všechny země to není argument,protože to schválili politici.Bez vysvětlování pro a proti a to samo osobě navozuje nedůvěru.A ta naše partička co sedí v parlamentu.O té škoda mluvit

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články