Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Nejsem sice pamětník "těch nejlepších" padesátých let, nikoho z naší rodiny odnikud nevyhnali ani nám nic nesebrali (neměli co), a v roce 68 jsem byl dítě skolou povinné, ale dobře si pamatuju "sedmdesátky" a první polovinu "osmdesátek", párkrát jsem v Rusku byl před i po "revoluci", takže jsem možná něco pochopil...

A já sám Rusku /teď nemyslím jednotlivé "obyčejné" Rusy/ prostě nevěřím.

A jinak - lidi prostě rychle zapomínají ....

3 0
možnosti
SB

Myslím, že to, co napsalpan autor, je všechno pravda, ale je to tak jenom třicet procent problému,. Sedmdesát procent problému spočívá v tom, že západní svět degeneruje a zakrňuje sám od sebe, nezávisle na nějakém Rusku a nezávisle na nějakém Putinovi. jestliže byl mezi západním světem a Ruskem rozdíl padesáti metrů a nyní je to jen třicet metrů, tak je to proto, že patnáct metrů ztratil Západ vlastní vinou a Východ se o pět metrů posunul sám.

1 0
možnosti
Foto

R^ Naprosto souhlasím. Témat máme hodně...

0 0
možnosti
AT

Nezapomeňte, že kdo získá moc, udělá vše pro to aby si ji udržel a chce ji mít stále větší. Zopákněte si politickou kariéru Putina, možná pochopíte.

Obecná definice imperialismu je pořád stejná, nezávisle od režimu, ve kterém se o ní učí. Můžete si ji najít i na té blbé wikipedii a srovnat třeba s tím, co se v Rusku děje teď.

Nacionalismus je dobrá vlastnost .... pro vládnoucí struktury, které ji dokážou šikovně využít pro oblbnutí tupých davů a zneužít pro své vlastné záměry. Jestli vám nacionalismus po všech historických zkušenostech připadá jako skvělá věc, můžeme debatu ukončit.

1 0
možnosti
AT

... nějak nam zase nezafungovalo řazení do vláken. :-P

Je to reakce na J.Chovance v 9:22

0 0
možnosti

Vystupme z EU a NATO a podpořme Rusko. Jsme přeci Slované a ne nějací  západní tajtrlíci.

2 6
možnosti
HH

A co je to "euroatlantická civilizace"? V čem je lepší než ostatní? V tom, že vyznává pouze právo silnějšího a maskuje to řečičkami o "demokracii?Že ve jménu "kapitálu" si vyhrazuje právo loupit, vraždit všechny ty, kteří vyznávají jiné hodnoty? Toto lidstvo chce?

6 3
možnosti
PV

R^ Taky se mi líbí nicneříkající pojem - mezinárodní společenství... Co to je? Kdo to delegoval? 

EU civilizace nedegeneruje lehce, ale velmi těžce.

0 0
možnosti
Foto

Základní příčina všeho zla je víra lidí ve stát.  Pokud se pak státu zmocní sociopati a jinak psychicky narušení jedinci, což politici z velké části bývají, nastává katastrofa.

3 0
možnosti
JC

Základní hodnoty jsou které? Homosexualismus, genderismus, multikulturalismus, antikřesťanský sekularismus...? To jsou, zdá se, současné základní hodnoty Západu.

Pokud se jim Rusko brání, vzniká zásadní otázka, kde je momentálně těžiště civilisace.

9 2
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články