Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Vnímám to podobně. Toto je jedna rovina toho, co se děje (už se o tom mluvilo i na mezinárodní konferenci o globalizaci, kde jsem loni byla přítomna) a zároveň tu máme ty mocenské boje, viz mé články...dvě témata, dvě osy kříže, v nějaké rovině to bude kulminovat okolo 20.4. Dojde to jen některým, dochází to některým europoslancům již nějakou dobu. Ale na blogu jste jeden z mála.

0 0
možnosti
Foto

Ted je problem, ze se rodi malo deti, dozivame se vyssiho veku ... az se zase cisla ustali, myslim, ze stavajici socialni system je nejlepsi: dava starym lidem nezavislost, muzou bydlet kde chteji, delat co chteji,a  ne se ridit podle potreb svych zivitelu (deti).

1 1
možnosti
Foto

R^ To máte pravdu a proto byl vymyšlen. Bohužel demografie s tím hýbe, budou hýbat i další věci a je velký otazník, co bude. Bylo by výborné, kdyby to bylo, jak píšete. Další vec jsou migrace...zejména islám...snad si s tím poradíme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články