Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidé jsou nesmírně hloupí a naivní. Takhle se proti státu nedá vyhrát.  Proti státu se dá vyhrát jen tak, že si ho nebudou všímat.  Ignorovat jeho agresi, neplatit daně, budovat a rozvíjet černou a šedou ekonomiku atd.  Nechat se jít zastřelit  nějakým tydýtem, navíc nábojem nakoupeným z mých daní je naprostý nesmysl.

0 1
možnosti
Foto

a kdo tady bojuje proti státu???

0 0
možnosti
PS

asi se jim nechce bojovat:-/

1 0
možnosti
ZK

Z50d63e13n54a 48K74o85č77í

13. 4. 2014 21:19

V ruské armádě by měli asi vyšší plat.

Naše generalita také přeběhla bez výstřelu k úhlavnímu nepříteli a ráda se integrovala do NATO. ;-D

2 3
možnosti
Foto

Žádný vícenárodnostní stát nemůže dlouho existovat, pokud jedna strana udělá puč a pak na druhou pustí armádu, aby střílela civilní obyvatelstvo. To že tam jsou první mrtví znamená, že Ukrajina jako celek končí. Možná teď demonstrace požadující federalizaci potlačí, ale ty národy spolu žít již nebudou. Buď se je pokusí vyhostit, udělají genocidu, jak navrhuje Tymošenková, nebo zřídí něco na způsob okupačních orgánů a policejní stát, ale vše bude špatně. Pokud se demonstrantům podaří navíc zajmout některého příslušníka soukromé armády, nejlépe černocha, kteří v posledních dnech přistáli v Kyjevě, nic nezabrání Rusku tam zasáhnout. Ostatně to se stalo v Gruzii, když zajali tenkrát ty americké poradce s dokumenty, kde za příslib nezveřejnění a jejich vrácení se USA stáhlo a pak se Saakashvili dusil tou kravatou. Vše se opakuje. Jen zde možná bude problém, že se rozdělí ukrajinská armáda, kdy paradoxně Rusi tvoří početně větší část. Ostatně to bylo vídět před časem, kdy pučisté dali dohromady v prvních dnech jen 6000 bojeschopných vojáků. Víte co je zajímavé? Že vždy vyvolají podobnou krizi v době Olympiády. Gruzie byla v době olympiády v Pekingu, tato krize v době olympiády v Soči. Asy nějaký syndrom :-).

3 0
možnosti
Foto

Lidé si zkrátka neuvědomují, že lze žít i bez státu, bez zdaňování, bez násilí, pouze na základě dobrovolných vztahů.

0 0
možnosti
Foto

Máte hezké návody. Viděl jste někdy, jak se projíždí obrněnou technikou zástupy lidí? Moderní zbraně? Jaké? Vy jste nějaké viděl? Mne rozesmáli dnes v ČT1, kdy náš reportér tvrdil, že separatisté mají ruské zbraně. V čem se asi liší ruský Kališnikov od ukrajinského? Poznáte to někdo na první pohled?

Že je to divná armáda, pravdu máte.Z 20000 tisíc jich 18000 přejde na druhou stranu.

4 1
možnosti
Foto

Zkorumpovaná protiruská propaganda http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/333363-utocnici-na-vychode-ukrajiny-maji-nejmodernejsi-ruske-zbrane.html

v závěru článku suše konstatuje kam že se AK řady 100 z Ruska vyvážely.

1 0
možnosti
Foto

I77v10a60n 72M23a38r20e36k

13. 4. 2014 19:57

No,ona není "podivná" jen ukrajinská armáda ale i to co se už dlouhou dobu na Ukrajině děje ! ! ! 8-o  Rv

1 0
možnosti
MR

M35i53l37a25n 10R25a41d63e43k

13. 4. 2014 19:55

ono uz je to stejne jedno, Ukrajina je odkecana, castecne vlastni vinou, nemaji nejaky rozumny plan, motaji se jak nudle v bande. A ziva duse jim nepomuze, cili je to pro ne z Ruska presila tak jako tak.

Ale je treba se soustredit na to jak se to mozna vyvine v Pobalti. To uz by byla uplne jina situace.

2 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články