Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo! Doufejme, že ta Klausova korupční éra již končí!

Chci žít ve společnosti slušných lidí!

ODS jsem také zakládal na basálním dekalogu, který již nikdo z odeesáků nezná. Měl jsem dojem hned záhy, že liberalismus není zlodějna, a vystoupil jsem, protože pravicově se proklamující strana nebyla a není pravicová...!!

7 1
možnosti

Tak jako falešný prorok nikdy Klaus nebyl a není pravicovým politikem. Nikdo u nás dezdiskreditoval pravicovou politiku víc, než Václav Klaus.

Tvrzení, že jsou všichni odpůrci zmanipulováni levičácko-havlovskými médii, jinými slovvy, všichni ti blbci se nechali přesvědčit o tom, co zaručeně, ale doopravdy pravdou není, snad už nevěří nikdo.

P.S.: A agenti StB či bývalí vojenští prokrátoři (Kříženecký) pracující ve prospěch Klause (nic jiného bychom ani neočekávali), si mohou psát, co chtějí. Je to marnost, marnost, marnost.

:-)

7 1
možnosti
Foto

Podlehl jste mediálnímu oblbování. Nikdo nebyl osvobozen od povinnosti vrátit to, co ukradl. Problém je pouze v tom, že takový rozsudek, ať před amnestií nebo po ní bude čistě formální, protože ty ukradené peníze jsou k nedohledání. Bohužel.

4 12
možnosti
Foto

možná horší, než ty ztracené peníze, jsou ztracené iluze a ideály.

5 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články