Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

zdeseny obcan

16. 11. 2008 13:30
"Lumpové se najdou všude"

Lumpové se sice najdou všude ale v 90. letech byla darebakum ponechana volna ruka a nasledky toho ponesou cele generace.

0 0
možnosti
K

kaktusak

15. 11. 2008 23:25
zinscenovaný barevný převrat

Proč byla v těch dnech nulová kriminalita? No protože všichni zločinci se angažovali v převratu a neměli čas na výkon svého povolání. Věděli totiž, že za nového režimu jim pšenka pokvete. Taky je charakteristické, že první věc, kterou pučisté vymysleli, byla generální stávka. Nechtělo se jim dělat, už se viděli jako majitelé zprivatizovaného národního majetku žijící z práce druhých. A přesně to se pak taky stalo.

0 0
možnosti

Krak

15. 11. 2008 23:57
Re: zinscenovaný barevný převrat

Svatá prostoto...

0 0
možnosti
MC

sualk

15. 11. 2008 23:21
Dobře jste to popsal.

Též si vzpomínám na tu dobu. Ovšem tehdy mi bylo pouze 16.let a bohužel jsem byl daleko od větších měst. Vše jsem sledoval v televizi. Ta euforie těch dnů pro mě byla tím největšímm svátkem, který jsem kdy zažil. Přesně vidím tehdejší zraky a hlasy soudruhů, kteří byly zmateni, nevěděli, která bije a kam se zhoupnout. V televizi Gorbačov, Dubček. Bylo to něco neopakovatelného. Tenkrát jsem cítil prvně tu sílu možné svobody a satisfakci hlavně pro mou matku, která měla těžký život, neboť jsme byli bez otce. To byla ta třídní rovnost, kdy lidé měli plat kolem 1800,-Kč a nejvyšší straničtí funkcionáři plat 170 000,-Kč. Dnes se levicovým voličům stýská po této době a opět se převlékají do oranžové, aby tak popletli občana svou lživou propagandou. Proto říkám i kdybych byl nyní bezdomobec volil bych proti sobě pravici, neboť svoboda třebaže nedokonalá je mi vším.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 879x
Člověk, který měl to štěstí zažít přelom století, tisíciletí a vytouženou změnu politického řádu a který hledá opravdovou svobodu.

Seznam rubrik

Oblíbené články