Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale to vůbec není pravda. Zločinek je samozřejmě úplně stejně jako mužů, jsme přeci všichni stejní - muži, ženy, černí, bílí. To co vidíte je výsledkem diskriminace mužů při vyšetřování, stejně jako jsou diskriminování černoši a proto je jich za mřížemi víc.

0 0
možnosti

Jako ironii nebo expresi to beru, co jste vyjádřil. Pokud byste to však myslel vážně, tak nesouhlasím. Statisticky to tak není a vysvětlovat, že v lochu sedí víc mužů než žen, diskriminací mužů, je buď generalizace jedné z možných okrajových příčin či ještě spíš dojmu, nebo stavění mužů proti ženám z druhé strany, než to dělají feministky, a toho jsem jednoznačným odpůrcem. To ostatně plyne z mého textu.

0 0
možnosti
Foto

Na příklad: Nymfomankou se nazývá žena, která má na sex chuť jako každý zdravý chlap.:-)

0 0
možnosti

To je pravda. Ale mnohé ženy mají na sex ještě mnohem větší chuť než několik chlapů dohromady.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 990x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik