Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Již zesnulý soused, vdovec, mně říkával.,,Budˇ rád ,že máš tu svou babičku." Odpovídal jsem mu: ,,Jsem, a jsem za to moc rád, že si právě mně taková vybrala".

1 0
možnosti

To je hezké a ať vám to ještě dlouho vydrží.

1 0
možnosti
Foto

Díky. Zatím, dá-li pánbíček zdravíčko, snad ano. Jsme spolu ,,krátce", necelých třiapadesát let:-)

1 0
možnosti

To už je úctyhodné. Nám tolik let nebylo dopřáno, ale každý to má vyměřeno jinak. Například můj otec si pobyl na světě jen 55 let a něco, ale byl to zcela nezaměnitelný člověk, jehož originální myšlení a postoje mě provázejí stále.

1 0
možnosti
Foto

Pro mně je především úctyhodná má žena, tak jako byla pro Vás ta VašeR^ Můj otec dožil jedenaosmdesát, a je i dnes pro mě úctyhodným, a tak dál žije i ve mně. Ale to i v jiných, kteří jej znali.

0 0
možnosti

To ano, ale když moje žena už není, často o našem vztahu přemýšlím a stále víc se přikláním k názoru, že i když ona byla mnohem lepší než já, náš vztah jsme tvořili oba. Bude to tak i ve vašem vztahu. Váš otec nejspíš byl úctyhodný, ale tak se dá mluvit jen o lidech pokročilejšího věku. Toho se ten můj nedožil, ale díval se na mnohé věci způsobem, jako nikdo jiný. A ty jeho originální pohledy se mi připomenou vždy, když přemýšlím o různých jevech a událostech.

1 0
možnosti