Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spíše bych blog nazval: Lze chápat ženy, které dělají z plácání po zadku vědu?

Samozřejmě, že nejde o blbky.

0 0
možnosti
PB

P92e55t94r 39B61u96r40i53a27n

10. 12. 2020 22:51

Me Too je pozérský projekt plný falše, lží a prázdných gest. Na problémy netoliko poukazuje, jako je spíš vytváří a pak na nich parazituje. Kdo ho bere vážně, nebo na něm dokonce i participuje, nemá morálku a IQ valné hodnoty.

6 0
možnosti
JK

Z jaké pozice a z jakého titulu se takto kategoricky vyjadřujete? Vy tedy rozhodně nejste v této problematice expert a tím méně autorita.

0 0
možnosti
Foto

Mně jedna přítelkyně v koupelně plácla po zadku se slovy "kde je našpulíno, tam je dovolíno".;-D A víte, že se mi to líbilo.

0 0
možnosti
JD

J67a48n 15D52o55u95š34e86k

10. 12. 2020 20:05

Jestli je to žena, která se schválně obléká tak že jí půl zadku vykukuje (což je v letních dnech snad každá s pěknou postavou) tak si o to vyloženě říká. ;) Ty ať neřvou a vypořádají se s tím.

0 3
možnosti
JK

O co si říká? Představte si, že půjdete kolem tří namakaných potetovaných borců v tílkách, kouknete na ně a oni usoudí, že si říkáte opřesdržku a dají vám nakládačku a pak se budou hájit, že jste si o to koledoval, protože jste blbě čuměl.

1 0
možnosti
Foto

Vadí - nevadí, ale populace u nás neroste. Co s tím? ;-(

0 0
možnosti
JK

Plácání po zadku růstu populace nenapomůže. Zvlášť takové ne, které ženy štve.

1 0
možnosti
VF

"Je poplácávání v pořádku" - aktuální článek na iDNES.

0 0
možnosti
VF

Pod článkem pana Brauna napsaly svůj názor jenom DVĚ ženy.

Já osobně nemám strach, že by mě někdo na ono místo plácl. Můj úctyhodný věk a neatraktivní postava k tomu nevybízejí. V mládí mě mladík plácl na zadek, plácla jsem ho po papuli a bylo to 1:1. Doporučuji ženám místo mluvení. Jsou horší věci které, mohou doživotně ublížit, ty se musí řešit.

6 0
možnosti
JK

Plácání po zadku je jistě mírnější forma sexuálního obtěžování, nicméně to obtěžování je. A stanovovat hranice, co ještě přípustné je a co už není? Souhlasím, že jsou horší věci než takové plácnutí.

2 2
možnosti
SB

Já s tím nemám problém. Za svůj život jsem sice poplácal dost žen po zadních partiích, ale vesměs to bylo jako součást vztahu, který v příslušné chvíli fungoval (o týden později třeba už ne, ale v příslušné chvíli ještě ano).

Nicméně na člověka působí poněkud rozpačitým dojmem, když čte, že nějaká dáma si na to poplácání vzpomene po třiceti pěti letech a čirou náhodou to je vždy případ, kdy příslušný pán , tehdy čtyřicetiletý, dnes pětasedmdesátiletý, mezitím zbohatnul a bylo by v jeho finančních možnostech zaplatit případné odškodné.

8 0
možnosti
JK

První odstavec je v podstatě mimo téma. V druhém se vyjadřujete k něčemu, o čem víte zprostředkovaně přes několik prostředníků.

0 2
možnosti
Foto

Asi jak která a jak kdy. Viz. starý vtip: Vlak. Tunel. Jedna žena mezi dvěma muži v kupé. Výkřik oné ženy:,,Dejte ty ruce pryč vy sprostˇáku! Vy né, ale vy!";-)

4 0
možnosti
JK

Jak jste si jistě všiml, zdůraznil jsem, že mluvím o principu a že každý případ je třeba posuzovat individuálně.

0 2
možnosti
MS

Hezký článek souhlasím. Jenom si dovolím malou poznámku - můj názor. Žena, která si obleče provokativní oblečení a zcela dobrovolně tak vytvoří prostor pro nevinné vtípky, je blbka.

Tím netvrdím, že mají chodit v pytli. Ovšem když se podívám na dnešní módu, odhalená břicha, co nejmenší topy a bokovky, může se někdo soudný divit?

0 0
možnosti
JK

Provokativní oblečení? Nic takového není nikde definováno. Různé lidi provokují různé věci. Jde o to, aby co nejvíce zejména mužů ovládalo své pudy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik