Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nabídnu opačný pohled. V loňském roce na jaře u nás bylo pár stovek nakažených. Já jsem ze svého okolí neznal nikoho, kdo by byl pozitivně testován, nebo "vytrasován", natož aby ležel v nemocnici s těžkým průběhem. Přesto jsme všichni nosili roušky, chodili do obchodu ve vyhrazený čas a děti nás z liché obavy, aby nás nenakazily, raději vůbec nenavštěvovaly. Letos už je to úplně jinak. Hodně mých známých prodělalo covid-19, několik jich zemřelo, jeden dokonce z širší rodiny. Navzdory tomu nejsme z koronaviru tak vyvalení, jako loni, protože jsme si už "tak nějak" zvykli. Jak říká české přísloví: "Člověk si zvykne i na šibenici".:-)

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, on i strach má různé formy. Asi nás nejvíc zabíjí nastavení celé tzv. západní společnosti, snaha handlovat životy a peníze. Speciálně u nás navíc okořeněné vládou takovou jakou máme je to echt silný koktejl. Jinak odpověď na Vaši otázku je už poměrně jasná

https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/ekonomka-svihlikova-nejlepe-si-vedou-zeme-ktere-chranily-zivoty-a-zdravi-lidi-40354070?fbclid=IwAR0zLFh4EFwLD6PsWz_XG9Mi94QTKCgKUVhlKHInsyXAUbq5cHsPUBlIivI

1 0
možnosti
JK

Nastavení celé západní společnosti i s tím, co jste dodal, je poněkud vágní vyjádření. Švihlíková dává odpověď na mou otázku, ausgerechnet Švihlíková? To nemůžete myslet vážně.

1 1
možnosti
Foto

J63a58n59a 78M59a95j43o71v95á

16. 3. 2021 23:32

obojí...ani raději neodhaduji, co víc....

2 0
možnosti
JK

To je právě těžké odhadnout.

0 0
možnosti
PC

Napsal jste to přesně. R^

Psychosomatika, jíž se zabývají bohužel jen minimum lékařů, u nás např. MUDr. J. Hnízdil, odhaluje duchovní a duševní příčiny všech nemocí. A strach včetně nesprávného postoje k životu jsou hlavními spouštěči stresu a úzkostí ,a tedy prapříčinou všech nemocí.

Zdá se mi, resp. jsem přesvědčen, že globalistům a nadnárodním korporacím jde právě o nastolení všudypřítomného strachu za účelem "výroby" co největšího počtu nemocných, potažmo pak zemřelých.

Jinak k těm mladým, kteří již také v nemalém počtu umírají, bych dodal, že se to děje ze stejných příčin, o kterých jsem se zmínil, ale neméně významnou roli tu také hraje (u všech z nás) povinné nošení roušek, které způsobují neoddiskutovatelné poškození nejen plic, ale celého organismu včetně imunity.

5 0
možnosti
JK

Je to tak, jak píšete a to neúměrné strašení by se mělo nějak zarazit. K čemu je vůbec dobré každodenní informování o počtech jakýsi pozitivně testovaných, kterým říkají nakažení, když tento údaj nevypovídá o ničem? A rovněž tak jsou zbytečné údaje o zemřelých údajně na covid. Ještě by mohli uvádět počty zemřelých na následky covidové hysterie. Smyls to má jenom kvůli strašení a zdůvodňování omezovacího řádění.

5 0
možnosti
Foto

Podle lékařů v mediích nové mutace koronaviru nejsou agresivnější a nebezpečnější. Chovají se stejně

0 0
možnosti
JK

Které lékaře máte na mysli?

0 0
možnosti
RS

Zabíjí smrt.

List Židům 2,15 a aby tak vysvobodil ty, kdo byli strachem před smrtí drženi po celý život v otroctví.

Hluboce zakořeněný strach před smrtí dokáže zkrátit čas příchodu smrti. Čím jsou lidé držení v otroctví? Tím strachem před smrti.

Když si ten kopírovány text dáte do souvislostí v celé druhé kapitole, pochopíte kdo lidi straší a proč.

3 0
možnosti
RS

List Židům 2,14 Protože sourozence spojuje krev a tělo, i on se stal jedním z nich, aby svou smrtí zbavil moci toho, kdo smrtí vládne, totiž ďábla,

Za tím současným strašením není nikdo jiný, než ďábel. A ti, kdo na tom spolupracují, jsou buď vědomě nebo nevědomě jeho spolupracovníci.

0 0
možnosti
Foto

Možná, že také platí, že naší vážení spoluobčané reaguji na nové mutace starým způsobem, jak mohu denně spatřovat kolem sebe. Že věří, že se právě jim nemůže nic stát.

3 2
možnosti
JK

Píšete o tom, že lidé nedodržují opatření? Zrovna dnes jsem četl, že policejní záznamy tento názor nepotvrzují. Podle mě kecáte, že něco takového denně vidíte kolem sebe. Podporujete jen snahy "vlády" házet své neúspěchy na lidi.

3 1
možnosti