Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc pěkné.R^ Básnická sbírka Václava Hraběte "Stoptime" byla okamžitě po vydání rozebrána. Vzpomínám si, jak ji jeden spolužák na průmyslovce přinesl do třídy a pak jsme si ji postupně půjčovali na jeden den domů. Já jsem si ji doma celou opsal do notesu a dal jsem si záležet, abych zachoval i grafiku, která měla také svůj význam. O mnoho let později jsem si ji vytiskl na PC tiskárně a nechal svázat. Pořád mám toto jedno originální "vydání" v knihovně.:-)

1 0
možnosti
JK

To samé se stalo se sbírkou Blues v modré a bílé. Už jsem ji nesehnal a jedna kamarádka ji pro mě přepsala na stroji. Ale vy máte pěknou a originální vzpomínku. Děkuji za vlídná slova.

1 0
možnosti
JK

Skvělý blog. Muchomůrky bílé jsem asi tak deset dní zpět taky "sjížděl" na YouTube, ale teď si nejsem jistý, zda mohlo jít o náhodu. Co by si asi myslel ten vousáč ?

1 0
možnosti
JK

Díky. Náhoda je hodně zvláštní věc. Těžko říct, proč jste si pouštěl Muchomůrky bílé a proč já. Avšak ty cestičky, které nás svedly pod tento blog v sobě jakousi zákonitost mají.

0 0
možnosti
Foto

R^ Pěkně podané, možná i s prvky autobiografickými :-) P.S.: Není mě leccos neznámo. Jen bych z toho něco musel posunout o cca 15 let zpět:-)

1 0
možnosti
JK

Děkuji. Autobiografické prvky mám v povídkách svým způsobem vždycky. Tady jsou možná o něco výraznější. O patnáct let zpět?

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik