Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J97a70r29a 40R43a65n39k

22. 11. 2015 2:05

Diky za hezky clanek a zvlaste tu cast "A vzhledem k tomu, že naprostá většina lidí v této zemi dokáže rozlišovat", ....u te bych rekla, ze je to dnes diky vedeni na Hrade nejakych 40% .....proto si vazim Francouzu, jak se v priserne situaci zachovali, nenechali vyrust podhoubi "fangus konvickus"

- to nejhorsi v takove situaci je proniknout panice a strachu, nechat se zfanatizovat hysterickymi vykriky novych Hitleru, cely zapadni svet se probudil, ted jen zalezi na vedeni statu a bonmoty a zakazy studentum uz dnes nefunguji tak, jako pred rokem 89. Ted je dulezite, aby vlady v Evrope prevzali imigracni zakony, ktere doposud dobre fungovali na jinych zapadnich/civilzovanych kontinentech.....kdyby konecne zacali spolupracovat a vymnenovat si listiny "podezrelych", jen samotna Francie jich ma 10.000 a Kanada asi jen o neco mene. Zijeme v jinem svete, vse je rychlejsi a vzdalenosti uz nic neznamenaji. Proto mi nevadi zadne prisne kontroly na letistich, ani "fingerptinting", nebo pokazde v Jihovychodni Asii u celni kontroly odebrani me fotografie primo, kdyby se tak delo v Egypte, mohli byt zachraneny zivoty na ruskem letadle. A bohuzel Konvicka na tribune se Zeman uskodil republice vice, nez jen ten zakaz studentu, kteri krale minuly rok vypiskali, kazdy stavkokaz si musi hodit vejce....

0 6
možnosti
LV

L64i34b83o32r 24V67a95n98ě95k

22. 11. 2015 3:08

Booože můj.

I todle má volební právo. 

Ještě že jinde.

10 0
možnosti
Foto

Jo, kdyby to bylo tak jednoznačné jak píšete, tak si můžeme oddychnout. Jenže není. Největším nebezpečím Islámu je Islám sám. Toto hnutí, totiž nemá žádného přirozeného vůdce a žádnou autoritu. V tom je největší problém. Fakticky tak může každý, kdo má metr dlouhé vousy kázat co se mu zachce, protože cokoliv řekne, tak pro to najde v Koránu oporu. A tak, když se podívate na muslimské země, které byly "dotčeny" civilizací, tak tam najdete věřící muslimy, kteří se sami otřesou hrůzou a děsem, když vidí co se děje v zemích, kde je většinová nevzdělanost, bída a zoufalství. Podobně jako u křesťanských svědků Jehovových, tak i u muslimů mají nejvíce bohatou žeň rekruti, mezi bědnými a sužovanými. Zatímco u Jehovistů ale se jedná většinou o nemocné nebo nezaměstnané, kteří sednou na lep, země kde vládne Islám, mají mnohem tragičtější problémy. A ti, kteří trpí, se nechají poměrně snadno přesvědčit, že na vině nejsou jejích vlády a potažmo oni sami, ale že vinen je ten prohnilý západ a nevěřící. Oni snadno uvěří, že jediným spasitelem je Mohamed a jeho učení. A tady se dostáváme k hlavní zrůdnosti, kterou nám říkají různí humanitární dobráci. Totiž že ISIS nemá s Islámem nic společného. Jeho vůdci asi ne, jenže ti, kteří ve skutečnosti vraždí a terorizují svět, to jsou opravdu věřící muslimové. Vůdcové ISIS se nepůjdou odpálit sebevražedným útokem. Na to mají své lidi. Ty kterým nakukají sladký život po boku 72 panen. Nebo paniců. Podle preferencí.  A slíbí vyřešení problémů. Jen fanatik, který naprosto nemá ponětí reality a skutečného života, jen takový člověk je ochoten zabít sebe, své dítě, své blízké. Takže, já si myslím, že zákaz Islámu, tak jak jej požaduje pan Konvička a jeho bratři v triku, nejenže nic nevyřeší, ale hlavně uškodí. Své nepřátele musíme mít na očích a ne za zády v ilegalitě. Řešení nebude snadné a naše generace se jej nedočká. Musíme prostě přesvědčit, že nejsme nepřátele a že si musí udělat pořádek u sebe sami. Jak, to ale nevím.

8 0
možnosti
JK

Vy máte pocit, že jsem psal jednoznačně? Psal jsem zejména o jistých zákonitostech totalitních ideologií. To, co píšete v části od "Totiž že ISIS nemá...", jsem v podstatě vyjádřil také, jen jinými slovy. S tím, že nemají přirozeného vůdce, souhlasím. Psal jsem o potenciálních vůdcích evropských. Každopádně děkuji za podnětný příspěvek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,26
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik