Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J28a64n 50P10a38l11l59a75s

12. 5. 2016 0:13

Dobrý večer, opět karma a dík. Myslím, že jsme zhruba vrstevníci, tak se zeptám: Znal jste na základce slovo „alergie“, případně „alergický záchvat“? Já ne.

Dnes se jedná o běžný jev.

A řečnická otázka nakonec: Proč?

0 0
možnosti
JK

Na alergie si z dětství nepamatuji. Otázka proč je to dnes běžný jev, je jednoduchá, ale odpověď nejspíš nikdo nezná. Bude to komplex příčin.

0 0
možnosti

Pořád tvrdím, že dobrá myšlenka(EHS) se poněkud zvrtla.Začala se do toho míchat politika,sociální a klimatické inženýrství, a selský rozum se vytratil.Kdo zná trochu historii, ví, že při rozšiřování EU nešlo o žádný altruismus, ale především o zajištění nových trhů a odbytišť a levné pracovní síly.

Prostě, co nezvládly Napoleonovy bodáky nebo Hitlerovy tanky, provedlo se sofistikovaněji.A teď se od reality odtržení jedinci diví, že se otroci bouří.To je tedy nevděk - vždyť oni pro ně chtějí samé dobro, i kdyby je to mělo zabít.....

1 0
možnosti
JK

EHS ještě předcházelo Evropské sdružení uhlí a oceli, neboli Monetární unie a vedle toho bylo ESVO, čili Evropské sdružení volného obchodu a z toho všeho vzniklo EHS. Takže samozřejmě máte pravdu, že nešlo o altruismus, ale o byznys. Ten druhý odstavec je zajímavý, ale s jistou rezervou se s ním dá souhlasit.

0 0
možnosti
Foto

Někteří vybraní jedinci by zjevně rádi měnili pravidla během hry, jak se jim to právě hodí. Není to nic jiného než politická zvůle. Odkopali se, jak jste zcela přesně popsal.

1 0
možnosti
JK

Náznaky byly hned na začátku, ale teď jde do tuhého, takže servítky stranou.

0 0
možnosti
Foto

P.s.: ,,oni" si nemyslí, že budou moci určovat, oni tak již od počátku činíRv

1 0
možnosti
PS

Výroky Lucemburského politika jsou nejen skandální ale i urážlivá a pokud naše vláda neni úplně splachovací , měla by adekvátně reagovat. Pro me osobně existuje adekvátní jenom jedna reakce . Referendům o vystoupení z tak pochybné ho spolku jakým se EU stala během posledních dvou let. Mrzí me to , ale je to tak.

1 0
možnosti
MR

M20i62l76a34n 28R60a86d42e42k

10. 5. 2016 23:44

https://www.youtube.com/watch?v=CQdVwZKYUU4

zde chlapci vysvetluji proc utikaji z Francie a chteji do Britanie. Na odtazku proc riskuji se dostat do VB kdyz Francie je bezpecna zeme, tak se nestydi rict proc - tam jim daji bydleni a prachy zadara.

6 0
možnosti
JK

Děkuji za další námět.

2 0
možnosti
MR

M19i86l13a70n 60R70a40d96e70k

10. 5. 2016 23:41

a kdyby si uz racil uvedomit ze migranti do techto zemi nechteji, ba ani do Francie, Italie, Recka, Spanelska........tak ho klepne pepka.

Tito lide zaplati paserakum tisice eur, plus za taxiky ktere projedou ruznymi zememi, a Merkel a jini si mysli ze az se draze a pracne dostanou do Nemecka, tak dostanou befel aby koukali jit tam odkud utikali az se za nima prasilo.

Magor

2 0
možnosti
Foto

Snad by nebylo na škkodu vědět, kdo těm ,,nemajeným" na tu cestu PRACHY dal;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik