Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Musím říci, že mi včera administrátoři úplně zkazili odpoledne. Chvíli jsem měl dětinskou radost, že jsem zase "underground". :-)

1 0
možnosti
JK

Nevyšlo to, co. Také jsem se radoval a ještě víc z toho, jak mi bloger pan Lhoták, který se upřímně rozčílil, že ho odřízli od svobody slova, nalil na tyto znaky na talíři. Ale nějak si nejsem jistý, jestli někteří blogeři správně chápou můj humor, a to i ti, kteří přijímají mé příspěvky vlídně. Jsem na tom v tomto směru jako jistý Jacques Offenbach. Ten si také dělal srandičky, které někteří lidé brali poněkud vážněji.

0 0
možnosti
Foto

;-D Na můj dotaz u adminů mně byla poskytnuta infoR^ Ano, stačilo se zeptat.8-o Pokud se kdokoli považuje za středobod vesmíru, je to ovšem jeho problém. Ovšem pokud potřebujete ze svých blogů čerpat v daném čase pro svou emailovou korespondenci, atˇ odkaz, či pouho citaci, je to nepříjemné:-/

Jinak i z toho lze jistě udělat třeba i své středobodové téma, třeba i pročlánek, že;-)

P.S.: osobně mám sice některé své články uložené, resp. i zálohované, pochopitelně ne všechny a mnohdy stačí dát odkaz na konkret. blog. Ovšem, jen když je přístupný. Jinak, je zde pár ,,snaživců", kteří se opravdu snaží, což mnozí, snad i Vy, velmi dobře vědí. Nevím jak Vy, či jiní, ale zaznamenal jsem dost útoků na mou IP, resp. jsem byl několikrát zařazen i na ,,BLACKLIST" A TO DOKONCE I ZE STRANY celostát. media. Jejich snaha ovšem přišla vniveč, ač mi to dalo ,,něco"času i práce, aby byla má blokace, i k lítosti iniciátorů, odstraněna. To všem není paranoia, toliko os. zkušenost. Nešlo ovšem o blogy, to považuji za marginálii;-)

1 0
možnosti
JK

Samozřejmě, že je to nepříjemné, to ale každá porucha či technická závada. Spíš jsem využil, že se někdo rozčílil a napsal článek, jak mu vymazali deset posledních textů (nevím, jestli svůj článek pak stáhl), abych se posmíval paranoidnímu chování plynoucímu z pocitu vlastní důležitosti. Nic víc v tom nebylo. ;-)

1 0
možnosti
Foto

JaroslaveR^opravdu to není jen proto, že jste jeden z mála , komu se mohu dostat na kobylku.;-D.nehlásí mi to, že nelze otevřít;-)

, ale tohle teď myslím vážně...Ta naprosto nulová karma.. aspoň co já vidím... se po každém slovu, co Vám podepíšu..u Vás.připravuje na desítku nebo stovku před sebou:-)boží pravda... frustrátům tečou nervy, admini celou noc úporně pracovali na tom, jak systém položit.... krásný večer

2 0
možnosti
JK
Foto

O tom, že se zde dějí věci dost prapodivné, se stačí podívat na dnešní dopolední blogy. V čase od 8:00 hodin do 12:12 hodin NENÍ NIC a byla jich tam přitom spousta. Kam ty blogy zmizely, je opravdu záhada...;-O

1 0
možnosti
Foto

žádná záhada. Pan autor to napsal naprosto přesně. Idnes je napojený na slovenského poskytovatele a tomu zřejmě vypadl celý systém. Normální technický problém, jakých je za poslední rok nepřeberné množství.

3 0
možnosti
JK

Asi takto. Pokud jste článku neporozuměl, což vám nijak nevyčítám (může to být moje chyba nebo vaše), asi nemá smysl, abych to vysvětloval. ;-):-)

1 0
možnosti
PV

P66a77v12e25l 16V75é44b75r

9. 5. 2016 18:49

Bylo by na místě srozumitelně napsat, co jste chtěl svým článkem říct...

1 0
možnosti
Foto

pane Vébře, musím Vám dát plus... je vážně na místě brát seriózně a vážně naši důležitost,...jsme nakonec každý z blogerů středem kosmíru a doopravdy takovéhle nějaké laciné psaní pana Kvapila , co to zpochyňuje, jen nahrává té dnešní podlosti , že systém bůhvízjakých ...( snad ani nedomýšlejme.)..důvodů ... nejde;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik