Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J44a50r96a 58R93a72n26k

16. 7. 2016 22:06

R^Skvele napsane a vynikajici odpoved panu Petrovi, ktery by Vam pod svymi stvavymi clanky, ktere se skutecne uz delsi dobu nedaly cist - zadnou diskusi nepovolil:-/

Vyroba homosexualu, Pane Boze - kdo muze na neco takoveho prijit? Pak jeste mozna terapie.....diky ktere pak pachaji sebevrazdy.

Zvrhlosti Zapadu8-o, oni se rodi heterosexualnim rodicum, jak je to mozne? A dokonce po celem svete a uz tisice let. Kdo nici rodiny? Homosexualove se vmesuji do perfektnich manzelstvi, proto se tato rozpadaji? Nezna pan Petr zadne pripady heterosexualu, kteri drzeli unesene deti v bunkrech a zneuzivali je mnohdy po desitky let a manzelky, nebo pripadni sousede o tom nevedeli.

1 0
možnosti
JK

Děkuji pěkně. Předsudky jsou hrozná věc a dokážou vyplodit neuvěřitelné šílenosti. Pan Petr je jen jeden z mnoha, který jim věří, pokud ovšem některé sám nevyrábí. ;-)

0 0
možnosti
MP

Poslankyně vidí "salámovku",ve které je západ-pornovýchova dětí,snižování věku při styku,podpora pedofilů...Salámová metoda je stoprocentní na celém světě.Drtivou většinou se zjistí důsledek,až je pozdě. Nejde vůbec o homosexuály,podporování homosexualismu a výrobu homosexuálů a ničení rodiny.Podporovat zvrhlosti západu místo konzervativních hodnot rodiny a křestanství.Přijde doba,kdy se vrátíme k východním hodnotám,protože zákonitě všechny takové říše vždy zanikly!

0 1
možnosti
JK

Kde jste vzal, že se u nás snižuje věk při sexuálním styku a podporují pedofilové? Navrhovaný zákon má, pokud vím, umožnit adoptovat dítě či děti jednoho z partnerů homosexuálního páru druhým. Jakou souvislost to má s pedofilií? To mi prozraďte. Možná ji ale vidí paní poslankyně, která tímto směrem uvažuje a pak všichni, kteří mají vůči homosexuálům předsudky. Podle nich a zřejmě i podle vás je homosexualita nemravná a zvrhlá stejně, jako je pedofilie a proto mezi ně kladete v podstatě rovnítko. Opakuji, že pro mně osobně jsou třeba sexuální styky dvou chlapů či dvou žen nepředstavitelné a tudíž odporné, ale proč by měly být zvrhlé nebo nemorální? A nechoďte na mě s křesťanskými hodnotami. Například ke katolické církvi a bigotním věřícím chovám rovněž odpor, i když bych jim nikdy nebránil věřit a víru praktikovat.

1 0
možnosti
Foto

Perfektně, moudře napsáno, pane Kvapile... !

2 0
možnosti
JK

Děkuji. Nevím jestli moudře je správné slovo. Snad jsem ale postihl logické souvislosti. :-)

0 0
možnosti
Foto

Navrhovaný zákon je pouze o už narozeného dítěte jedné z členek homosexuálního páru a nikoli o adopci dětí homosexuály anebo o tom, že by si homoseuxální páry nechaly odrodit nějakou ženou děti ze zkumavky, jak si to dělají bohaté páry v UK a USA. Problém ve výchově dětí homosexuály, kteří mají stabilní vztah, může ale nastat ve škole, kdy se vychovávanému dítěti mohou děti začít posmívat a dítě bude čelit stigmatu odsouzení zbytku společnosti. Otázkou rovněž je, jaký přebírá vzor, ačkoli pár žije pokojně a stabilně. Dnes se má za to, že homosexualita je vrozená danost, ze svých zkušeností u spolužáků jsem ale naznala, že jeden docela samovolně po své 30 změnil svou sexuální orientaci a po letech dobrovolného soužití se ženou a otcovství 2 dětí, kdy už odjakživa mohl žít v našem uvolněném prostředí s mužem, si našel muže. Pravdou je, že mužstí homosexuálové v USA měli v určitých oblastech díky gay klubům mnohem větší promiskuitu nežli heterosexuálové. U nás jsou ale i více stabilní homosexuální páry, protože je jich málo, tak spolu déle vydrží, když se najdou. Znala jsem řadu takových párů mezi spolužáky z VŠ. Tam jich bylo. Dokonce i náš děkan.

1 0
možnosti
JK

Vím, co chce navrhovaný zákon. Souhlasím s vámi rovněž v tom, že děti vychovávané dvěma homosexuály mohou tím být ve škole stigmatizovány. Ale to je právě výsledkem přežívajících předsudků. A předsudky hrají roli i ve všem tom dalším, o čem píšete. Otázka změny sexuální orientace je složitá. Jsou i lidé bisexuální a rovněž lidé, kteří se bojí nebo stydí svou homosexuální orientaci přiznat. Oscar Wilde měl také ženu a tři děti a přesto byl homosexuál. No ale když budete zkoumat sexualitu různých heterosexuálních lidí, narazíte na spoustu divností a řada z nich vám bude připadat nechutná či neuvěřitelná.

0 0
možnosti
JR

J96a12r94a 58R81a63n12k

15. 7. 2016 4:10

Skoda, ze ve stredu Evropy se stale najdou lide, kteri ignoruji, ze velka vetsina sexuelne zneuzitych deti je vice ohrozovana heterosexualnimi otci, nebo cleny rodiny.

1 4
možnosti
JK

Ano, to je pravda. Nelze klást rovnítko mezi homosexualitu a zvrhlost a mezi heterosexualitu a normálnost. Jedna věc je sexuální orientace a druhá věc je sexuální chování a sklony, řada z nich může být podle naší tradiční morálky zvrhlá.

0 0
možnosti
JS

Myslim si, ze vetsine lidi jsou uplne lhostejne,homosexualni i jine praktiky a vcelku je toleruji pokud je ucastnici provozuji v soukromi. Co lidem ale lhostejne neni jsou organizovane pruvody (Gay Pride Parade, na CO asi je ta hrdost ? ) a postupna salamova metoda legislativy. Legalizaace,... legalni partnertvi,... homo-lesbo snatky..., adopce deti...umele oplodnovani lesbickych paru.. Logickym pokracovanim je uz jenom legalizace pedofilie (a o to uz se nektere organizace skutecne pokousi) . Asi je na case rici a tak teda DOST !

8 0
možnosti
Foto

A pročpak jim chcete zakázat to co vy máte povoleno? Příčinou je státní selekce a možnost skrze státní moc protlačit jakoukoliv špatnost proti vybraným skupinám lidí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik