Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Situace mi přijde obecně docela jasná. nemusím být zločinec, když se stýkám se zločincem (tím spíš s někým , o kom si to pouze někdo myslí), ale pokud lžu, mlžím a překrucuji, stávám se podezřelým:-) (omlouvám se za malou fantazii ohledně používání ideogramů)

1 0
možnosti
JK

Na tom bylo pikantní že právě Andrej Babiš v pořadu zmiňoval kontakty jiných s Rittigem za kompromitující a když se Moravec zeptal na jeho styky, začal doslova zuřit.

0 0
možnosti
Foto

Jak už jsem psal: Etatisté si své Babiše , Rittigy a jiné zasluhují, právě proto, že si myslí, že jiní by to dělali jinak.

0 0
možnosti
JK

Ajeje, už jste tu zase se svou protietatistickou kampaní. Všiml jsem si, že s tím prudíte všude, kde je to jen trochu možné. Už jste ale mohl pochopit, že na mě to nezabírá. Chtít v současnosti zrušit stát jako instituci, je nesmysl a tečka.

0 0
možnosti
MC

Kdo viděl, slyšel. Přesto se ovce klidně pasou. Agenti, komunisté a socialisté vyřvávají z veřejnoprávní televize. To je sametová břečka.

2 0
možnosti
JK

Ti, o kterých jsme si původně mysleli, že už jsou v pr..opadlišti, se stále víc dostávají ke slovu.

2 0
možnosti
HM

Od Babiše , agenta Stb vykazujícího snad největší střet zájmů všech dob je to opět další nehoráznost, kterou dnes v OVM předvedl..;-ORv!!

5 0
možnosti
JK

Je to tak, jak píšete. Chtěl jsem jen svůj pocit z toho uveřejnit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik