Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Celé to povídání u paní Jílkové lze odbýt citací jednoho přispěvatele do komunikační lišty ve spodní části obrazovky. "Někdy mám dojem, že komunistům chybí kus mozku". Dalšího komentáře netřeba.

1 0
možnosti
JK

Šlo by, jak říkáte, kdyby to nebylo tak děsně nebezpečné.

0 0
možnosti
MJ

Mě na tom pořadu vadí Jílková. Kdykoli se začalo jít k jádru věci, přerušila debatu, aby se náhodou nebozí lidé nedozvěděli, co je tím jádrem.

1 0
možnosti
JK

To je bolest našich moderátorů. Otázkou zůstává, jestli to není záměr, nebo aspoň v tomto případě nebyl.

0 0
možnosti
Foto

Výrobní prostředky neexistují, existují toliko výrobní faktory, přičemž nakládání s nimi je už dávno zespolečenštěné.

0 0
možnosti
JK

Použil jsem marxistický výraz výrobní prostředky, protože se tak komunisti v pořadu Máte slovo vyjadřovali (jak jinak). Pojem výrobní faktory by byl asi správnější. Ovšem že by byly dávno zespolečenštěné - kde jste to vzal?

0 0
možnosti
Foto

V jistém rozporu s panem Marxem si myslím, že optimální společnost bude zajištěna, až budou jen tři vrstvy: komunisti - vápno - hlína. :-)

5 0
možnosti
JK

Vystihl jste to přesně. Po včerejšku mám ale dojem, že se nějak z toho vápna derou. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Proboha , kde toho Skálu komunisté vykopali ? Z nějakého skanzenu ? Současné komunistické No 1 ( agent Falmer nebo jak) - to je hrůza. Ale ten stalinistický dinosaurus Skála - to je hrůza na entou.;-(

6 0
možnosti
JK

To jsem si také říkal, kde se tam ta diluviální příšera vzala. Zřejmě se tihle stalinisti objevují s tím, jak se tahle strana stále více stává stalinistickou.

3 0
možnosti
Foto

Ale cemu se divite kdyz ve spolecnosti vladne takova nalada? Jen se podivejte zde na blog. Adorace Stamina ci jinych zlocincu je zde kazdodenni skutecnost. Oslava Castra zaujme nekoho z adminu a vubec se nebudu divit kdyz pocta arcimordyrovi che guevarovi se objevi na titulce. To se pak bolsevikum pohodlne vystrkujou rohy. Je zle a bojim se ze bude hure

6 0
možnosti
JK

Já se nedivím, jen jsem o tom napsal. Jinak máte pravdu.

0 0
možnosti
JT

Podle toho co dnes komunista Skála předvedl je naprosto odůvodnitelné říct, že je odporná komunistická zrůda. Je o strach vidět, jak komunisti zase baží po znárodňování . Ti jsou schopni zase vraždit.

9 0
možnosti
JK

To bylo něco odporného. Jsou naprosto nestoudní.

6 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik