Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ ;-)Taky mně to napadlo. Ten hrad. Ale v tom přijela zprava moje babča, a tak sem to musel přestat řešit. Zatím. Ne vždy si člověk sám může priority určovat. Ovšem, ...No nic. Tak zdravimR^

1 0
možnosti
JK

Také mám na určování svých priorit lidi v čele s mojí manželkou. Bohužel nechce zastávat funkci mého tiskové mluvčího, což je v případě ženy divné, ale je to tak a už jsem se s tím naučil žít. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Technické předpoklady máte, aniž bych vám chtěl pochlebovat, vypadáte lépe, než aktuální hlava státu (na druhou stranu je dost složité vypadat hůře), a to že jste se zamyslel nad tím, že se lidé musí nějak přepravovat, svědčí o určité empatii. Kvapil na hrad!:-)

3 0
možnosti
JK

S tím, že je dost těžké vypadat hůře, jste to trefil. O mé empatii svědčí i to, že když se vnouček na prolézačce praštil do hlavy a plakal, s účastí na jeho bolesti jsem se postavil a pozoroval ho. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik