Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně glosa o tisíci znacích přijde jako těžká forma, která potřebuje novinářskou erudici ( stručně, jasně a trefně k meritu věci), a ta nespadne z nebe. Vy ji máte a asi i proto se vám zdařila. Vkus čtenářů je však pro mě záhadný. Nedokážu pochopit relativně vysokou čtenost toho "před televizí nadávajícího důchodce"( nevzpomenu si, jak se jmenuje, a vím, že jste také důchodce, ale ne myšlením:-)), jehož rádoby glosy mi přišli úplně mimo.:-)

2 0
možnosti
JK

Je to těžká forma. Mám ale trénink. Dva roky jsem psal do novin týden co týden glosu, která nesla název "Na dvaceti řádcích" a vždycky to mělo právě těch dvacet řádků. Člověk musí psát s tím vědomím, že se nemůže moc rozkecávat a musí jít k podstatě. Pamflety jsou také těžká forma. Vkus zdejších čtenářů je mi také záhadou. Ovšem těch většinových. Pro mě je důležité, že oba texty "Tisíc znaků na talíři" získaly nějakou karmu už při zhruba sedmdesáti přečteních. A ještě důležitější je, že si mohu procvičit pregnantní vyjadřování.

0 0
možnosti
JK

Jo, to už jsem byl hned ráno. To se mi asi poslední dva roky stává, že mi je v jedné vteřině dobře a ve druhé, jako bych měl velice silnou chřipku nebo tak něco. Vezmu jeden paralen a za pár hodin je to v pořádku. Tohle mi vyvolal jeden lék, co jsem bral na bolest při hexenšusu. Aby čert tu doktorku, co mi ho předepsala, po poli honil. ;-)

0 0
možnosti

Tak to je dobře, že jsi fit. Ale jak to píšeš, mám k lékům velmi odtažitý vztah. Je to chemická pakáž, a člověk nikdy neví, co to udělá. Mám něco obdobného s lékem na tlak. Když ho nevezmu, tak bych natáhla brka:-) A taktéž mám vztek, že mi byl předepsán.

0 0
možnosti

Tak nějak...Ale ten hokej byl tedy lepší, než popisované. Už jsi Jardo, o.k.?

0 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik