Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Současná vlna je zbytečně akcelerovaná tím, že nakažení očkovaní MUSÍ chodit do práce. I když by třeba radši zústali doma nachlazení vyležet. Vypadá to jako záměr....

0 0
možnosti

Až Fiala bude vyhlašovat Nouzový stav tak to se fakt smíchy neudržím, bohužel to bude trpký smích.... Rv

1 1
možnosti

Já už se směju teď, když čtu váš nesmysl. Nejspíš ani sám nevíte, co jste tím chtěl sdělit.

2 0
možnosti

Je samozřejmě lepší, pokud se nějakým preventiv. opatřením dá předcházet nemoci, jenže za 10 měsíců se ukázalo, že vakcíny proti covid-19 slouží zčásti spíše jen jako placebo: někteří se nakazí hned po vakcinaci, další do 5 - 6 měsíců po vakcinaci, u dalších se to nepozná, protože mají po očkování covid bezpříznakový. Každopádně se globálně ukazují vlny nové infekce - čím více lidí najednou se očkuje, tím více se roznáší infekce. Na cs.wikipedia.org si lze číst na téma vakcínou indukovaná nemoc. I např. dítě očkované proti spalničkám ty spalničky dostane a někdy musí být v nemocnici (i vážnější případ se vyskytne). Lékaři někdy mamince řeknou, že nejde o ty skutečně spalničky, ale jen o jejich projevy. Nechápu, že se politici ve více zemích tak urputně snaží naočkovat úplně každého, přitom v zemích, které tuto ideu opustily (UK, Skandinávie, je lepší situace. Nejlíp je na tom Švédsko: takřka netestuje bezpříznakové, zato si ověřuje protilátky v populaci (je jedno, zda po vakcíně nebo po nemoci), tato země ví, že může být dost klidná, na JIP mají 0,1 % z infikovaných. Roušky nenosí. V Rakousku ze 111 000 v současnosti infikovaných je na JIP jen 400 pacientů, ale neinformovaným občanům se snaží namluvit, že je "epidemie". Stačí lidem vysvětlit, jak chránit své blízké, pokud jsou zranitelnější, a stačí kontrolovat celkovou péči o lidi v ústavech, aby se jim předčasně nehoršily jejich různé nemoci. Testy na protilátky by mohly zklidnit situaci, ale byznysmeni by si nevydělali tolik na respirátorech a testech na covid.

1 0
možnosti

Jde v podstatě jen o to chovat se ke covidu jako k jiným nemocem a nedělat z něj za každou cenu novodobý mor.

2 0
možnosti

Důslednou dezinfekcí si nemocnice vyšlechtily zlatého stafylokoka ...

Nadužíváním antibiotik jsme vyšlechtili superodolné bakterie ...

Jaký virus vymutuje v proočkované společnosti ... ???

2 0
možnosti

Dnes na ČT24 někteří naši odborníci uvedli, že je riziko, že většinově naočkovaná populace způsobí - při ne/fungování vakcín - větší nálož viru v populaci (prof. Thon).Takže vlastně to omezování neočkovaných je asi chrání před těmi očkovanými, u nichž podle zahr. odborníků skutečně více hrozí nová mutace - psala jsem o švýcar. lékaři, který s tím oslovil švýcarského ministra zdravotnictví.

0 0
možnosti
Foto

Jistě ne. Koronavirus i tohoto druhu/typu zde je. A mutuje. To je fakt. Že se stal, m.j., i jedním z mnoha, z až bezpočtů nástrojů politiky, a nejen u nás, to je také fakt. A třetím faktem je, že si s tím vším nikdo, a také nejen u nás, alespoń zatím, neví rady.

2 0
možnosti
Foto

J90o49s22e82f 78B91á72r27t91a

14. 11. 2021 13:29

Na webu aktualne.cz je graf účinnosti vakcín.

Jak slábnou vakcíny. Studie ukázala, která "vyhořela" a která má nejdelší účinnost - Aktuálně.cz (aktualne.cz)

2 0
možnosti

A proč mi to píšete? Má to nějaký vliv na slábnutí pandemie? Protože pokud ne, tak je mi takový graf fuk.

1 0
možnosti