Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc pěkně napsané. Koukám, že jsem Vám dala inspiraci ke vzniku článku :)

Tedy nejen já, samozřejmě :) Každopádně máte pravdu v tom, že je ještě velmi brzy na to, abychom se zamýšleli nad tím, co bude po této pandemii. Jsme teprve na začátku. Články zabývající se tím, jak tomu bude, až bude pandemie na ústupu,

což bude bůh ví kdy..., vznikají hlavně proto, aby uklidňovali, jak samotné autory,

tak i čtenáře. To si alespoň myslím já. Snažíme se vzájemně uklidňovat, jak pomocí fyzickou, tak i psychickou. Protože sami všichni moc dobře víme, že strach a panika nejsou k ničemu dobré, naopak celkový stav stěžují a nedejbože i zvyšují statistiky mrtvých.

Každopádně bych chtěla shrnout, že je velmi dobře, že vznikají takovéto články,

ať ty Vaše střídmější a logičtější nebo jiné "snílkovské", protože je jasně vidět, že nad současným problémem uvažujeme, a nesedíme jen tak laxně doma na gauči a nečekáme až to všechno přejde, bez jakékoliv pomoci, ať je jakákoliv.

Takže děkuji za článek, a těším se na další :).

0 0
možnosti
Foto

obrovské nebezpečí koronaviru není v důsledcích toho onemocnění jako takového, ale toho, že to může položit ekonomiku, jak se lidi budou snažit za každou cenu před ním ochránit a to i za cenu zničení společnosti.. pokud zkolabuje ekonomika, dal daleko více lidí zemře na následnou nedostatečnou zdravotní péči.. a to je jenom jedna oblast...

1 0
možnosti
JK

O tom jsem psal, zda nejde víc o koronavirovou paniku než pandemii. Ekonomické ztráty, nebo případný ekonomický kolaps by šel na vrub omezujících opatření.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jak u koho v sebemrskačství jde o pózu, či snad až o ,,úchylku". Jedno je však až jisté. I díky pokroku se více projevují kverulanti, často se zaštitˇující, ba až halící se do ,,konstruktiv. kritiky".;-) P.S.: NENÍ TO MÍNĚNO NIJAK OSOBNĚ.

0 0
možnosti
JK

To záleží na úhlu pohledu, jestli něco nazvete kverulantstvím, nebo konstruktivní kritikou.

0 0
možnosti
Foto

Chřipka u nás každý rok postihne přes 10 000 osob a zemře jich 1 800. Děje se kolem toho něco ???

1 0
možnosti
Foto

A ono chřipka je stejně tak nakažlivá, a tedy stejně tak rychle šíří jako kolonavir?

0 0
možnosti