Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak mi to připomnělo písničku z Osvobozeného divadla:

"... u každé vesnice - šibenice, u každého města - dvě..."

Aneb - kdo visí, už se nemůže nakazit.

1 0
možnosti
JK

To je také pravda, ale při moru se ještě mrtví dávali do velkých jam a prohazovali vápnem.

0 0
možnosti
VV

Je to logicke rozhodnuti plukovnika a vojenskeho lekare. Kdyz preci dva lide kopou studnu ctrnact dni , tak ctyri ji museji mit vykopanou za tyden. ;-D;-D

3 0
možnosti
JK

Copak to. Když 1 dělník kope příkop 30 dní (při osmihodinovém pracovním dni, pak pět milionů dělníků kope ten samý příkop 0,1728 vteřiny

1 0
možnosti
MK

Nejsme si jistý, jak to pan Kvapil myslel.

Podle COVID statistik bychom byli hodně za vodou propadnout se na úroveň Jemenu (159. místo), Čad (179. místo) a Středoafrické republiky (169. místo). Tříděno podle mrtvých na 1M populace.

My se pořád držíme na bedně.

Pravděpodobně ve zmíněných zemích je hygiena na podstatně vyšší úrovni než u nás a ze zdravotnictví bychom si měli vzít příklad. Nechápu, proč tam Člověk v tísni a Lékaří bez hranic jezdí budovat polní nemocnice a nepomáhají nám, potřebnějším.

0 0
možnosti
JK

A s tím, že chápete smysl napsaného, si jistý jste?

3 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 12,82
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik