Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..jako celoživotní nekuřák odpovídám....buzerace....!

1 0
možnosti
JK
MS

Jde o celosvětový trend, takže s tou buzerací ze strany našich zákonodárců to zase nebude tak horké.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1kaz_kou%C5%99en%C3%AD_podle_zem%C3%AD

0 1
možnosti
JK

Je to celosvětový trend řešení metodou, aby se vlk nažral (protitabakističtí aktivisté a bojovníci) a koza zůstala celá (tabákové koncerny).

1 0
možnosti
DK

D87a23v54i40d 95K34a66ň55k25a

16. 4. 2016 18:53

Celkově je to jen další zákaz,další opatření,další zákon z mnoha od chrličů v parlamentu.Zákonů a vl. Nařízení začíná být takové obludné množství,že prakticky končí jejich vymahatelnost.Kamery,čipy,helmy,svítící vesty,tady můžeš tady nesmíš,potvrzení o potvrzení,školení o školení.doklady o dokladu,jen víc ať je vidět,že něco děláme,ale proč se vždy jen utahuje,pamatujete na nějaký nový zákon,který by byl opravdu k užitku,že by jste si řekli:konečně je to napadlo hurá?

4 0
možnosti
JK

Je to smutné číst, jak jste to teď popsal, ale bohužel to tak nějak vypadá.

2 0
možnosti
ZJ

.... odpověď na otázku z nadpisu!!

Správně je za B/ !!;-)

3 0
možnosti
JK

Však to byla také řečnická otázka. Děkuji za příspěvek.

1 0
možnosti

Jaroslave, přesně stejné věci, jak jste je napsal mě napadají, když poslouchám připravované šikanování kuřákůR^

p.s.ta nová fotka je super:-)

2 0
možnosti
JK

Děkuji. Na té fotce je vidět, že mám radost. Vznikla, když jsem se potkal po letech s bývalými kolegy v redakci a navíc to byly většinou krásné ženské, které mi navíc lichotily. Takže ta radost byla pochopitelná a upřímná. ;-) Jinak mě tenhle "boj" proti kouření štve už dlouho. Je to licoměrná záležitost.

1 0
možnosti
Foto

Je to tak, je to jen další omezování svobody podnikání. Nepřinese to nic, nikomu to zdraví neochrání, jen podnikatelé/živnostníci a zaměstnavatelé na tom budou zase o něco hůř. Daňové peklo a k tomu jako bonus neuvěřitelné množství zákazů a pravidel. Jako kdyby cílem nebylo nic jiného než právě a jen likvidace drobných podnikatelů a živnostníků. :-/

4 0
možnosti
JK

Taky že je to cílem a kromě toho vytváření dojmu důležitosti a moci určitých lidí. Za slovy o ochraně zdraví se skrývají neskutečně diletantské nápady, jak řešit problém, o kterém ani nevědí jaký má skutečný rozsah, dosah a povahu.

5 0
možnosti
JH

autor

mýlíte se. Nikdo nechce zakazovat kouření, ať si každý kouří, ale za hospodou

0 3
možnosti
JK

V čem přesně se mýlím? Vyjádřil jsem se zcela konsekventně a přesně to, co jsem napsal, je v mém textu. Jenže to je pouhé přesunutí problému jinam. A mně to vadí víc venku než v hospodě.

2 0
možnosti
Foto

To co se po celé Evropě snadno prosadilo, je jako obvykle v Česku problém. Nejlépe to vysvětlil Babiš v souvislosti s hazardem. Doslova řekl "nikdy bych nevěřil, že zlobovat(eufemismus pro podplatit) poslance je tak snadné.

0 1
možnosti
PK

P53a91v81e55l 79K24u37l43a

15. 4. 2016 19:45

Babiš své poslance nemusí podplácet, on jim to nařídí a je :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,25
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik