Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Máte sice naprostou pravdu, ale leckdy je velmi těžké udržet emoce na uzdě, zvláště když se vás to hodně týká.

1 0
možnosti
JK

To mi povídejte. V popisovaném případě jsem musel toho Bifouska přeorientovat z rozlobení na cíl, kterého chce dosáhnout, což nebylo jednoduché. No a potom, když přilítl do redakce ten Pumprlík, musel jsem mu ukázat, že já se z někoho jako on nepotento a naopak mu nahnat trochu strachu (byl to parchant všech parchantů), A nakonec, když se ta záležitost rozjela, byl jsem malinký kousíček od toho, abych mu zlomil krk. Potřeboval jsem získat jednu nahrávku z diktafonu, aby se mu dala prokázat korupce. Člověk, který ji pořídil a slíbil mi ji, na poslední chvíli cukl, což se dalo pochopit, protože kdo uplácí, je stejně vinen jako ten, kdo bere a on se bál, že nezůstane v anonymitě. Navíc je to komplikované tím, že takovou nahrávkou soud nebere jako důkaz. Policie si však na jejím základě může opatřit jiné důkazy.

Je to často složité dokázat pravdu. Proto mě vzteká, jak tady kdekdo střílí od pasu, vykřikuje, že není svoboda slova a je cenzura a má v rukávu okamžitě řešení mezinárodních problémů, humanitárních krizí, ví přesně, kdo je kdo. Kolikrát si říkám, že si tady na blogu nevyberou Obama, Merkelová, Hollande či Cameron nějaké poradce, tady jich je spousta. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Je to tak, jak píšete - vím :o) - ale chce se mi dodat, někdy - že je to tak, bohužel - a to v případech, kdy se jedná o jinak všeobecně, veřejně známá fakta a skutečnosti - ano, je potřeba to bez pochyby prokázat, proti tomu nelze nic namítat, stále existují zásady, jako je presumpce neviny a rovnost před zákonem, která ovšem u nás a především pak v politice - neplatí, spíše pravý opak - za článek jako už obvykle karmaR^;-)

2 0
možnosti
JK

Máte pravdu. Navíc je třeba mít na mysli, že věci většinou nejsou takové, jaké se jeví, ale někdy zase, když si myslíte, že je to jinak, je to ve skutečnosti právě takové, jaké se to zdá navenek. Život a svět jsou zkrátka složité záležitosti. Člověk by neměl rezignovat před zlem, měl by ale hledat, kde je skutečné zlo, stejně tak, jako musí hledat pravdu a neměl by zapomínat ani na to, že zrovna tady se mají lidé obrovsky dobře (většina). Nechápu tu zálibu lidí líčit současnost jako dobu zmaru a předpovídat apokalyptickou budoucnost, když přitom sedí u počítače v klidu a pohodlí a ťuká do něj nesmysly. Pochybuji, že by někdo měl na něco takového čas a náladu, kdyby mu bylo opravdu zle. ;-)

1 0
možnosti