Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když se ohlédnu zpět o několik let, tak ty excesy stran, jako například, co si dovolili politici z ČSSD, nebo ODS když vládli, nevidím už tak dramaticky, ve světle toho, co si dovoluje tato garnitura.

4 0
možnosti
JK

Němci mají přísloví, že málokdy přijde něco lepšího. To se u nás naplnilo měrou vrchovatou. Otázka je, na co se ještě můžeme "těšit".

3 0
možnosti
ND

Tak s první části vašeho textu vcelku souhlasím, ale s tímto ne, cituji vás:

bude „merenda“ (i když prý v omezeném rozsahu)," aby se uspokojily choutky prezidenta, který se už dávno zcela znemožnil?"

Já to jako nějaké uspokojování choutek prezidenta nevidím, myslím si, že už je na tom tak, že ho spíše baví něco provolavat z postele, než někde chodit.

Myslím si, že to není merenda prezidenta, ale skutečně odpovídající kulisy pro vyznamenané.

Je to výjimka pro ně a ne pro prezidenta...

2 2
možnosti
JK

Za současné situace, pokud je skutečně tak vážná, jde zrovna takové oceňování ošetřit on-line. A vůbec, co je na tom tak nezbytného? Nevěřte tomu, že to Zeman chce uspořádat pro ty oceňované.

10 1
možnosti
PC

Plný souhlas. Včerejší tiskovka znovu ukázala naprostou nekompetenci všech čtyř. Jejich nedůvěryhodnost byla přímo do očí bijící. Babiš úplně mimo, ostatní také žvanili, aniž by se dopustili myšlenky.

Nestačím se divit, jak těmto všehoschopným šílencům může ještě někdo vvěřit. Tyhle fašistické metody mohou směle konkurovat těm ve 20. století.

Karma R^

12 1
možnosti
JK

Děkuji. Mám přesně ten samý názor. Je však spíš smutné, ne-li tragické, "kam jsme to dopracovali".

9 1
možnosti
RK

Jsme v dobrých rukou. Zde je přepis odpovědi AB ze včerejší tiskovky. Doufám, že nikdo nepochybuje o kompetenci vlády.

Já nevím, kde se staly chyby, nevidím nějaký zásadní problém, my jsme teď přijali nějaké rozhodnutí a samozřejmě ano, my jsme hygieny, odevzdala armáda na ministerstvo zdravotnictví 1.6. a potom jsem dospěl k názoru, že je potřeba znovu vrátit armádu do hry s panem Dzurilou, to bylo 27. července, kdy sem viděl, že na odběrném místě na Bulovce, že to nefunguje. Takže já si myslím, že se v tom angažuju od rána do večera, nemám žádný pocit, že by sem pochybil. My jsme zkrátka rozhodovali a v březnu někdo přišel s tím matematickým modelem a v srpnu někdo sice byl to ten stejný člověk, ale už přišel v nějakém čase a ty, který měli přijít nepřišli. Takže to je podle mě v této fázi zbytečná debata. Já nemám pocit, že bysme dělali něco špatně, nikdo pořádně ten vir, můžeme se bavit, tady je odborník, můžete se zeptat přimářů, jak ten vir se chová a samozřejmě umíraj lidi, umíraj lidi s covidem ano a mě je to líto. Pravděpodobně ten covid urychluje, nebo zkracuje život a mě je to taky strašně líto.

12 1
možnosti
JK

Tak to potom není co řešit.

4 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 12,62
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik