Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...váš dojem...že význam demonstrací byl ...jaksi ...malý je správný....už se neptáte proč..???

..protože zpráva byly zahlceny...dnes už si troufnu říci že ....fingovaným ....útokem na nějaké feťácké anarchistické doupě....a až tragicky zfušovaným pokusem partičky policajtem vedených zahalených "nácků" vyprovokovat nějakou potyčku se slunčaty...která by se pak dala shodit na demonstranty proti islámu a migrantům.....

..ptám se---co se o těchto megastory píše dnes ...NIC !!!...ani slovo.....policajt nebyl policajt ...pak byl mimo službu...pak měl dostat metál...a dnes je nejspíš uklizen někte v "katakombách" MV...a je TICHO

....feťáci nejdřív málem všichni uhořeli v plamenech.....pak se nadýchali čoudu ze světlic...nakonec to byl jen očouzená zeď zevnitř ty jejich haluzny...a je TICHO....

...obě kauzy bohužel splnily to co měly - vytvořily kouřovou clonu...a o desetitisícových demonstarcích je taky....TICHO....

...no aspoň můžeme být rádi že jsme nedopadli tak jako ve francii nebo holandsku...tam demonstrace zakázali...a těm pár statečným raději rozbil držky jejich vlastní policajti.....

0 0
možnosti
JK

Desetitisícové demonstrace? Nepřehánějte. Ještě tak měsíc a budou statisícové. S tou šaškárnou pod Starými zámeckými schody máte jistě pravdu, ale to došlo každému, Případ Kliniky je také podivný. Ale co já s tím? Psal jsem o něčem jiném. Že totiž samotné demonstrace neměly kýžený dopad, jak by si jejich organizátoři představovali. Nebo si myslíte, že by se o nich vášnivě diskutovalo a chystaly se další nebýt těch dvou záležitostí? Zkrátka téma imigranti se vyprazdňuje, jak tady napsal pan Turner. Lze k tomu přinést ještě něco nového, co už nebylo řečeno a probráno zleva zprava? Myslím, že momentálně ne.

0 0
možnosti
Foto

R^ ať se ukáže, jestli EU dokáže jen počítat peníze , a přemýšlet všelijak, anebo jestli je tam ta zmińovaná atmosféra v pospolitosti a spolupráci... buď se rozpadne a pak za moc nestála... základy architekt podcenil, anebo to ustojí a bude stejně muset změnit styl... neboť tohle je zdvižený ukazovákR^ karma, Jaroslave:-).

0 0
možnosti
JK

Děkuji. Nejsem ani zdaleka jediný, kdo si všiml, že hlavní problém dneška je EU a její směřování.

0 0
možnosti
JP

J22a37n 42P30a79l80l90a43s

19. 2. 2016 23:14

Dobrý večer, přemýšlet o protipožárním opatření, i když hoří „teprve“ u sousedů, mi přijde prozíravé, nikoli zbytečné. A vskutku nevěřím, že je možné dospět ke společnému řešení se sousedy, kteří si svou neopatrností dům podpálili.

Mějte se fajn a pište. Ne vždy s Vámi souhlasím, ale Vaše texty mě nutí přemýšlet. Jsem za ně vděčný.

0 0
možnosti
JK

S protipožárními opatřeními budu souhlasit vždycky. Jde o to, co kdo za taková opatření považuje. Demonstrace, výkřiky a výlevy buď s odsuzujícím a dehonestujícím obsahem, nebo s amatérskými výklady islámu, konspiračními teoriemi a prostoduchými filozofiemi mi jako protipožární opatření nepřijdou. Poslední dobou mám pocit, že tady na blogu stačí napsat jakýkoli pologramotný protiimigrační výpad, nebo do nekonečna opakovat jakési mantry a setká se to s nadšeným ohlasem, což se podobá fanatismu.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Abych si jako "apokalyptikobijec" přihřál polívčičku, mám pocit, že jsme svědky jakéhosi syndromu vyprázdnění tématu. Přestože jsou stále tato témata pro autory (profesionální i amatérské) z důvodu čtenářského zájmu lákavá, přesouvají se ve své reálné podobě pomalu ( pomaleji než by bylo dobré) z roviny emocionální do roviny pragmatické. Onen syndrom vyprázdnění má tak aktuálně často podobu textů s takovýmito nadpisy, namátkou:

NOVÁ TAKTIKA ISLÁMSKÝCH APOLOGETŮ..., ISLÁM POVOLUJE POD ROUŠKOU MANŽELSTVÍ PEDOFILII!,MAJÍ SNAD MUSLIMOVÉ NĚJAKOU PRÁVNÍ IMUNITU? ZAJISTÉ..., přemalovaný kravín...

atd. atp.

"Přikládat pod kotel" je asi jediná možnost, jak toto výživnou tématiku dále zpracovávat, protože jinak bychom už pořád dokola omílali: Nikdo už další masívní příliv migrantů nechce, hledáme řešení, jak to udělat, abychom neublížili těm, kdo opravdu prchají a nerozhádali se napříč Evropou.

S nadsázkou bych řekl, že až krize pomine, budeme si ještě rok potom rozbíjet, co by názoroví oponenti, navzájem hlavy nebo se alespoň verbálně urážet.

1 0
možnosti
JK

Máte pravdu, to téma se vyprazdňuje. Je to logické, protože se aspoň u nás nic moc v této oblasti neděje, a to musí téma vyčerpat. Na druhé straně bych si nepřál, aby se dělo cokoli, co by téma přiživovalo, nebo přiživilo něčím opravdu vydatným.

Říkám si ale, že EU možná potřebovala, aby něco prověřilo principy, na kterých stojí a rovněž i praxi, jakou se ony principy uvádějí do života.

0 0
možnosti
JZ

Upřímně řečeno, já se už nejvíc ze všeho nebojím migrantů. Teď už se nejvíc ze všeho bojím Evropské unie. Uprchlická krize je akorát první událostí, která ukázala, že EU nám nebude nutit absurdní politiku a tu následně omlouvat absurdní demagogií jen v méně důležitých (pomazánkové máslo) nebo středně důležitých (řecká krize) záležitostech, ale i v těch zcela zásadních. A že pokud se náhodou vzepřeme i v situaci, kdy na nás použije nástroje zastrašování, které má k dispozici, tak jí stále zbydou prostředky k tomu, aby nám své rozhodnutí vnutila silou.

Sluníčkáři si to možná neuvědomují, ale komunistické praktiky, které dnes EU používá k prosazení něčeho, co se jim zamlouvá, může zítra EU se stejnou samozřejmostí použít proti nim.

I když, autora článku bych na sluníčkáře ve skutečnosti netipoval, spíše na kovaného komanče.

1 0
možnosti
JK

Pikantní je, že jste v prvních dvou odstavcích rozebíral (sice poněkud toporně a neuměle) to samé, co jsem v textu zmínil i já, a sice, že nás víc než uprchlická kalamita ohrožuje krize soudržnosti EU a přitom mě máte za komanče. Vy jste snad komanč? Opravdu nevím, co jste zač a je mi to jedno. Určitě jste ale nálepkovač. Když už jste cítil potřebu se pod mým textem vyjádřit, měl byste asi hovořit k němu a ne se zabývat mou osobou, abyste si mě mohl přehledně zaškatulkovat (přidělit mi příslušnou nálepku). Navíc máte mizerný odhad. Přečtěte si jiné mé texty a bude vám jasnější, kdo jsem.

0 0
možnosti
JC

A nepřemýšlel jste o tom, co by se třeba stalo, kdyby se lidé nestavěli veřejně na odpor?

Píšete, že vláda nezměnila stanovisko. A co když ho nezměnila právě kvůli těm demonstracím? Co když kdyby ty demonstrace nebyly by k nám dnes už rozhodnutím vlády proudily tisíce muslimů z Rakouska, Německa, Řecka, Itálie...

2 0
možnosti
JK

Jako že Sobotka a spol. čekali, až jim demonstranti na Hradčanském náměstí a na Václaváku posvětí jejich odmítavý postup k imigrantům? No je to možné. Minimálně si to můžete myslet a chlácholit se tím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,26
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik