Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J17i94ř86í 26M82a82c11h

23. 4. 2020 12:52

Odpověď na článek najdete v Bibli: Bože, odpusť jim, neboť nevědí, co činí.

1 0
možnosti
JK
JF

J23i31ř20í 66F46i54a16l75a

23. 4. 2020 9:41

Normální člověk myslí napřed prakticky a pak teprve politicky. Vy to máte zjevně naopak. A hlavně strašíte něčím, co nám rozhodně nehrozí a zlehčujete něco, co nás ohrožuje skutečně. Nikdo zatím nebyl schopný celkově popsat veškerá rizika Covid-19.

4 1
možnosti
JK

Proč blábolíte? Můj text jste četl nejspíš jen velmi povrchně. A nejsem to já, kdo straší. Proč byste zrovna vy měl posuzovat, co nám hrozí a co nám nehrozí (ještě rozhodně)? Podle mého tomu rozumíte jako kůň kafi. Kdo to je - normální člověk? Tím myslíte sebe? Mně se jako normální nejevíte. Vaše tvrzení, že normální člověk myslí napřed nějak a potom teprve jinak, svědčí spíš o tom, že to s vaším myšlením tak slavné nebude.

0 5
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 4
možnosti
ŘK

Problém je, že individualisté pro které jsou osobní svoboda a práva nadevše a kteří by raději byli mrtví než "rudí" (opatření proti šíření koronaviru nepovažuji za totalitu, proto uvozovky), tak svým chováním neberou ohled na ty, kteří by byli se svými rodinami raději "rudí" tedy živí než mrtví. Tady rozhodnutí, jestli být mrtvý nebo "rudý" není volba pouze osobní, ale má dopad i na ostatní.

Jinak až koronavirus odezní, tak předpokládám, že některé šrouby opatření už bohužel zůstanou utažené natrvalo podobně jako po jedenáctém září :-/.

3 0
možnosti
JK

V prvním odstavci berete v potaz jen jeden aspekt ze všech. V textu jsem napsal: "Jisté je, že se mezi nutnými opatřeními proti šíření nákazy schovají i ta, která tolik nutná nejsou, a další, jež jsou zcela zbytečnou buzerací." Myslím, že je zcela legitimní, když někdo nechce žít v otroctví, nebo civilněji, když odmítá zbytečnou buzeraci.

V druhém odstavci jste konečně přestal psát "bla bla bla" a dotkl se toho, co skutečně hrozí. Jestli po 11. září zůstaly některé šrouby utažené, co potom po této "mediální" pandemii?

0 2
možnosti
Foto

Tak je opravdu lepsi byt mrtvy nez rudy, nebo ne ?

1 0
možnosti
Foto

Ne, s Covidem máte šanci, že to přežijete nebo se vás to nechytne, s rudými jste bez šance, pokud nejste ochoten udávat vlastní rodinu, lhát, podvádět, krást a zabíjet. Takže je lepší se vystavit nákaze, která přejde, rudoch jen tak nepřejde, tak možná za 40 let až mu dojde dech, kam se na to hrabe Covid. Navíc Covid vás rozhodně nepošle do vězení nebo do uranových dolů, když zemřete, příbuzní po vás budou dědit, to od rudocha rozhodně čekat nelze. A dalo by se pokračovat, ale je to zbytečné. :-)

1 5
možnosti
JF

Když čtu tyto kraviny jsem pro totální uvolnění a doufám, že následné události očistí budoucí generace od těchto géniů.

5 1
možnosti
JK

Mně připadá jako kravina váš názor, třeba budou budoucí generace očištěny od vás.

0 0
možnosti
MK

M43i11l57a68n 72K71e76s77l

22. 4. 2020 18:45

Jak jsme na tom jako národ?Patříme k těm rudým nebo nebo k těm mrtvým?Pořád ještě žijeme.V první i v té druhé světové jsme se vždy přidali na tu stranu vítěznou.Nezničili nás křižáci,ani habsburkové.Ve zdraví jsme přežili německou i ruskou okupaci.Četl jsem dvě charakteristiky našeho národa.Hitler : Češi jsou divný národ ,zatlačíš na ně couvnou,povolíš vlezou zpět.Neznámá cizinka o nás řekla: Zjistí li Češi,že hlavou zeď neprorazí,tak ji podčůrají.Holt jsme tací,neradi riskujeme,čekáme jak to dopadne.Asi poslední Čech,který pro pravdu hořel byl Hus a jak dopadl?Shořel.

4 0
možnosti
JK

A co byste čekal, že neshoří ?

0 0
možnosti
TK

Velmi zhruba se lidé dělí na ovce a vlky. Ovcí je o něco více, cca 60 %. Hranice pochopitelně není ostrá závisí na mnoha věcech, především na hormonálním nastavení, ale i zřízení, ve které lidé žijí a historické zkušenosti. Vlci touží po svobodě (třebas jak píšete za cenu smrti), ovce po jistotách (třebas za cenu omezených svobod), obě skupiny mají právo na život, obě ale musí spolu žít na jedné Zemi (či v jedné zemi)..

1 0
možnosti
JK

S vaším příměrem se dá souhlasit. Nicméně by nikdo neměl zneužívat strachu lidí, aby je ovládal.

3 0
možnosti

Děkuji za článek, jeden z mála rozumných R^!!

2 2
možnosti
JK

Děkuji za vlídné hodnocení.

0 0
možnosti
MK

On Vás někdo nutí se rozhodnout?

0 0
možnosti
JK

Vy máte problém porozumět textu?

3 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik