Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Primula je především politik zodpovídající se Babišovi, až potom člověk, co má řešit covid. Volby ještě neskončily, hejtmani se řeší a senát má druhé kolo a do toho by někdo řekl, že se tu měsíc lže o počtu nakažených. Podívejte se kolik se dělá testů, jaké jsou procenta nakažených (to se snad testují jen ti, kteří mají přes 40 stupňů teplotu) a že se poměr hospitalizovaných k počtu nakažených začal zvedat ( buď vir mutuje, nebo je podezřele málo nakažených). A on to musí chudák snášet a dělat to, co se mu dovolí, protože další kandidát na ministra je Šmucler.;-)

1 0
možnosti
JK

Nicméně covid řeší a velmi silně omezuje veřejnost.

0 0
možnosti
PC

Ano, slova Gatesova a Prymulova (eminentní zájem na vakcinaci co největšího počtu obyvatel) objasňují vše kolem celé této hysterie.

Vám karma, pane Kvapile.R^

2 0
možnosti
JK

Děkuji. Tak nějak mi to od Billa připadalo jako přiznání.

2 0
možnosti
Foto

:-)R^Myslím, že jste velmi přesně popsal situaci. Tady prostě stále chybí nějaký krizový plán, podle kterého jede nějaký krizový "menežment". Nikdo neví, co se bude dít, když..., nikdo není schopen dát jasné a jednotné informace, které zároveň vysvětlí tak, aby to každý pochopil. Místo osvěty se straší a vyhrožuje. Média dávají s nadšením prostor komukoli, kdo má alespoň nějaký mediální potenciál, takže lidé nevědí komu a čemu věřit.

3 0
možnosti
JK

No právě. Elementární logika říká, že když přijmu jistá opatření, nemohu očekávat, že se zlepšení situace projeví okamžitě.

1 0
možnosti
Foto

Poslechl jsem si rozhovor s viroložkou Pekovou předvídající konec do vánoc a jsem zmaten.

0 0
možnosti
MK
MK

Prymula jedná podle systému Járy Cimrmana. Nyní praktikuje bod "vnést zmatek mezi podezřelé".

8 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik