Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z pohledu mého a mojí rodiny se letos také vlastně nedělo nic. O koronakrizi se dovídám víceméně jen zprostředkovaně z masmédií. V mém blízkém okolí zemřel na COVID-19 jen jeden člověk, kterého jsem osobně znal už od dětství - věk 72 let.

2 0
možnosti
JK

No právě, já to mám stejně, jak jsem psal, navíc ani v mém okolí nikdo na covid neumřel.

1 0
možnosti
Foto

Velmi mile jste mě překvapil. R^ :-)

Především tím tvrzením, že lidé nepotřebují, aby jim někdo vládnul.

4 0
možnosti
PC

Přesně vystiženo! KarmaR^

7 0
možnosti

M52a11r75t73i40n 62Š91u10l50c

12. 12. 2020 13:08

No jo, ono se to kritizuje.. Ale jak to má být? Když je něco nového, vždycky je to metodou pokus-omyl. Prostě se reaguje na situaci. A všude je to přibližně stejné, podle toho, jak se ta vlna přelévá.

Zpětně se to hodnotí.. co mělo nemělo nemělo být. Ale i dnes je to stále ještě nejasné. Leda tvrdit, že se mělo nebo má reagovat "lépe" či "systematicky";-)

Ale i to jsou stále jenom takové "hraběcí rady"..

5 6
možnosti
JK

Pane Šulci, napsal jsem někde v textu, co by se mělo a nemělo? Podle mého nenapsal. Použil jste dávno profláknutou metodu - snažíte se mi podsunout cosi, na co se vám lépe reaguje.

7 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik