Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pardon, přehmátl jsem, rozhodně ne karmaRv

0 0
možnosti
JK
AA

A vy jste letadlo nebo lokomotiva ,že se zastáváte úchyláků.

1 0
možnosti
JK

Vás jsem se nikdy nezastal.

0 0
možnosti
Foto

Pohla-ví = pro ty, kteří již vědí.

Pohla-neví = pro nevědoucí, neb týkající, či nerozhodnuté.

A je to vyřízené ;-)

3 0
možnosti
Foto

Tápající, nikoli týkající... ty automatické opravy androidí ;-D

0 0
možnosti
JM

J38a41n 62M22a35r69e52k

3. 1. 2022 16:48

Vidím, žes e vám v tom Česku daží dobře i přes ty nářky, které se vyskytují i na tomto blogovišti, když se zabýváte akovými pitomostmi jako jsou genderové problémy.

2 0
možnosti
JK

Ani vy si nemůžete stěžovat, aspoň myslím, když ty pitomosti čtete.

1 0
možnosti
JT

J88i21r44i 56T29i77c56h31y

3. 1. 2022 16:42

Ja ocenuji vas popis nabozenskych nesmyslu, pak jste se ale nejak zamotal, kdyz jste chtel zduvodnovat cosi o pohlavi,

0 0
možnosti
JK

Jestli někdo něco motá, tak jste to vy.

1 0
možnosti
JL

Pane Jaroslave Kvapile. Ano, jsou jen dve pohlavi. Vsak dnesni rozklad tohoto tvrzeni je v telesne podobe jedince a v jeho hormonalnim utrobi.

Tento jev neni jen v dnesni dobe. Byl studovan i v minulosti a je uveden v mnoha vedeckych publikacich. Dokazala mi to publikace v nemcine, kterou jsem nalezl po valce ve sbernych surovinach v mem materskem meste. Pro mne ty obrazky byly prekvapive a hlavne nepochopitelne. Muzete se jen usmivat, bylo mi 7 let.

Minulost nam dala mnoho podnetu se zamyslet nad dusevni skladbou cloveka. Jiz Plato se vyznacoval chovanim jako homosexual. (platonicka laska). Ta telesna vylucovala cloveka z normalni spolecnosti. Tak se o ni malo vedelo.

Nejvetsim procitnutim nastalo ustanoveni zenskeho sportu. Zde se muselo najit moznost porovnat tu telesnou stranku zeny s jeji hormonalnim stavem uvnitr jejiho tela. To zacalo v padesatych letech minuleho stoleti. Ma vzpominka se mi vraci k pani Klobukovske, polske sprinterce, ktera byla vyzarena z moznosti zavodit a vsechny jeji trofeje byly odebrany. U sovetskych atletek tyto kroky nebyly tak drasticke. Atletky se proste prestaly ukazovat na zavodisti.

Zamysleni k dnesnimu problemu je nevyresena skutecnost lidske bytosti, kdy telesna podoba neni nasledovana tou hormonalni strukturou uvnitr tela. Znasilneni studentky studentem, ktery fyzicky byla zena s muzskym ustrojim a s muzskymi hormonalnimi podnety. Zeme Virginie, USA. loni v lete a misto, skolsky zachod pro zeny!!

Zaver? Ano, jsou je dve pohlavi. Muzske a zenske. Ale co se skryva za tim penisem a vaginou je velmi dulezite. A tam je ten rozpor.

2 0
možnosti
JK

Propána, kdo vás nutí se zabývat takovými záležitostmi? Zrovna vy byste měl chápat rozdíl mezi výrazy pohlaví (v angličtině se to, tuším, řekne sex) a gender čili sociální pohlaví, což je pojem pojem užívaný pro označení osobní identity a společenské role jedince ve vztahu k maskulinitě a feminitě.

1 1
možnosti
Foto

Na světě jsou jen dvě pohlaví - s tím nikdo nic neudělá a tolerance s tím nemá co dělat. Vše další už je jen záležitost pro psychology a psychiatry.

Cítí-li se muž jako žena uvězněná v mužském těle (nebo naopak), tak je to řešeno hormonální léčbou nebo operací změny pohlaví. Nezakládá to ale žádné právo dotyčného-dotyčné tvrdit, že je jakési třetí či jiné pohlaví.

A ještě k té poznámce o psychologovi či psychiatrovi - budu-li tvrdit, že jsem Marťan, tak skončím u psychiatra, ale nikdo se nebude zabývat, zda by pro mě neměl vytvořit kolonku s novým pohlavím. I když v této absurdní superkorektní době, kdo ví....

11 2
možnosti
JK

Netuším, zda jste Marťan, ale vaše neschopnost pochopit smysl textu by tomu odpovídala.

1 3
možnosti
PB

Něčí vnitřní pomatenost fakt není vznik nového reálného pohlaví.

To bychom se taky v dějepise mohli za chvíli úplně vážně učit, že Kolumbus připlul do Ameriky umyvadlem.

7 1
možnosti
JK

A on někdo tvrdí, že něčí vnitřní pomatenost vede ke vzniku nového pohlaví? Pokud jste četl článek a zejména citaci vyjádření pane Ondrejkoviče a vše pochopil, pak nevím, jak jste dospěl k takovému tvrzení. Vzhledem k tomu si myslím, že byste měl řešit především svou vlastní vnitřní pomatenost a třeba se potom spolu s Kolumbem opláchnout v Americe v umyvadle.

1 3
možnosti
MV

autor onoho blogu by se mel spis zeptat, jak je to na svete s toleranci...

1 0
možnosti
JK

Nejspíš ano, ale ať se ptá, na co chce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik