Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J80a25n 38R40á11ž

14. 11. 2018 21:04

Babiš by měl odstoupit. Jiný závěr z průšvihů, které ho provázejí, mi nenapadá.

Ale vůbec mne také nenapadá, kdo by ho měl v čele vlády nahradit. Ani po nových volbách.

2 0
možnosti
MD

A. Babis se nedavinko setkal s Merkelovou, Macronem a kratce i s Trumpem.

0 0
možnosti
JK

A co tím jako chcete říct. Je český premiér, tak se s ním setkávají představitelé jiných států.

A jen tak mezi námi, všechny vaše argumenty tady už v diskuzi zazněly, takže nic nového nesdělujete.

0 0
možnosti
MD

A TOP09 je kdo a reprezentuje koho? To uz by mohl vyzyvat i Svaz zahradkaru v Kersku.

1 0
možnosti
JK

TOP 09 je parlamentní politická strana a klidně může premiéra vyzvat k odstoupení. O to ale nejde, kdo ho vyzývá. Podstata je, že je Babiš trestně stíhaný, což je pro ČR zcela neúnosné.

1 0
možnosti
JC

A napište mi, koho chcete na jeho místo?

0 0
možnosti
JK

Proč? Nevím a naštěstí to nemusím řešit.

1 0
možnosti
MK

Ten kdo celou dotaci posuzoval a schvaloval byl ROP Střední Čech obsazená tehdy ODS(Petr Bendl) a Ministerstvo financí v čele s M.Kalouskem.A právě proto mi vadí pane Kvapile,že teď je nejvíce slyšet právě ODS a M.Kalouska.Proto jsem psal,že se mají věnovat práci.Kontrola vlády je samozřejmě poviností opozice,ale jestli dnes křičí ti kteří dotaci tenkrát schválili tak je asi něco špatně.

2 1
možnosti
JK

Proč spekulujete a řešíte tady, kdo schválil dotaci a kdo je teď nejvíc slyšet? To je ve vztahu k obvinění z dotačního podvodu irelevantní. Andrej Babiš + asi šest dalších lidí je obviněno pro podezření z dotačního podvodu. Tečka. Proto má Babiš odstoupit a umožnit bezproblémové vyšetření kauzy. Když se ukáže, že nic neudělal, nechť je očištěn. Když se ukáže, že v tom měl prsty Bendl nebo kdokoli další, nechť je obviněn. Vám se jistě může nelíbit, co kdo nyní dělá, ale na meritu věci to nic nemění.

4 0
možnosti
FM

Žádný z vysokých politiků nemá čisté ruce, nebudu se zastávat ani jednoho, ať je z kterékoliv politické strany. Babiš stále uzavírá dalším lumpům penězovody ze státního rozpočtu a tím se stává na politické scéně nežádoucím. Vždyť je to tak jednoduché.

7 5
možnosti
JK

Že žádný z politiků nemá čisté ruce je nic neříkající floskule. A to o těch penězovodech vám nakukal kdo? Já o Babišovi a jeho mafiánském působení vím od roku 1996, kdy ještě v politice nebyl. A když se v ní objevil, nemohl jsem uvěřit, že tento zrovna člověk tady chce něco narovnávat. Ten byl nežádoucí v politice dlouho před tím, než do ní vstoupil, ale úplně z jiných důvodů, než se snažíte prezentovat. A je trestně stíhaný!

4 0
možnosti
JS

"V té souvislosti skutečně budí údiv, že Reportéři Slonková a Kubík byli při hledání Andreje Babiše mladšího úspěšnější než Policie ČR."

To jste na omylu, Slonková a Kubík získali adresu Babiše ml. ze spisů policie.

1 0
možnosti
JK

Pak budí ještě větší údiv, že policie nekonala a že vůbec dopustila, aby Babiš mladší zmizel přes Krym do Švýcarska.

3 0
možnosti
MK

Pane Kvapile zkuste si prosím přečíst tento článek (samozřejmě i ostatní diskutující) a najděte v něm jedinou větu,že by pan premiér spáchal nějaký podvod a měl by být trestně stíhán.Prosím přestaňte hysterčit.Ono to opravdu vypadá,že se nemůže nic najít tak to vezmem přes děti třeba premiér povolí.Takže asi z tohoto pohledu p.Babiš asi nemusí nic protahovat ani sabotovat,ale zdá se,že se to protahuje pro nedostatek důkazů.A ano v tom máte pravdu toto nemáme zapotřebí.A ještě aby hlavní argumentaci vedly takové figury jako je p.Kalousek,Fiala,Jurečka a spol. tak to už vůbec ne

http://casopisargument.cz/2018/02/01/kauza-capi-hnizdo-kdyz-chybi-odborny-pohled/

4 2
možnosti
MK

Ještě bych k tomu dodal,že jsem p.Babiše nevolil ani v jedněch volbách,ale to co se tady strhlo mi silně vadí.Presumpce neviny je prvořadá a obvzvlášť v této kauze,která JESTLI se stala tak dávno předtím než byl p.Babiš zvolen.A jde právě o to jestli vůbec se stal trestný čin.

1 0
možnosti
JK

J87o86s97e90f 65K20l86a98t

13. 11. 2018 22:55

Košile je bližší než kabát ,pár dalších miliard milejší než než pár dětí

2 2
možnosti
Foto

Neměli jsme to zapotřebí nikdy. A já, ač jsem v odstupu a moc to neprožívám, mám docela jednoduše za to, že kdyby byl soudný a ne spíš tedy podvraťák chlap, tak ať jsem vinný nebo ne...budu chtit dokázat, že jsem táta a děti jsou mi nade vše...a tak už z Palerma podávám demisi. Je jedno.jak to je. Protože bych aspoň trochu odvrátil pozornost od rodiny...ku sledování řešení věci v republice následných. A ne že by to sledování případu ustalo nějak extra, ale tímto setrváním ve fci rodině připravuje sobeckou zátěž silného kalibru..ať jde do háje. Ani chlap to není. Ať neříká, že má kohokoliv rád.

6 3
možnosti
JK

Přesně tak, Radko, přesně tak. Ale všímáte si, kolik lidí to není s to pochopit?

4 0
možnosti