Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tady názorně vidíte, kam např. mohou vést tzv. "tradiční představy".

0 0
možnosti
JK

Samozřejmě, že se svět stále mění, ale představy lidí za tím pokulhávají.

1 0
možnosti
Foto

J35i36ř54í 69T78u44r28n15e80r

10. 12. 2015 11:19

Souhlasím s vámi a dodal bych, že bohatství achudoba jsou, kromě krajních poloh, pojmy poněkud relativní. Na otázku:"jsi bohatý člověk?" odpovídám: "ano, mám více, než potřebuji. Jsoumnohem majetnější lidé, kteří si bohatí nepřipadají, protože mají méně, než byje uspokojovalo. Je to patrné i u nás, ale zcela si tuto skutečnost lze uvědomit v zemích s katastrofální chudobou. Je to dobráterapie k té pokoře

1 0
možnosti
JK

Jeden můj kamarád říkal, že když dva lidé tvrdí, že nemají dost peněz, může to u jednoho znamenat, že nemá na nové Maseratti a u druhého, že nemá na polévku. A když se člověk setká s opravdovou bídou, cítí jistě beznaděj, bezmoc a stud, aspoň ti s normálním prožíváním.

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,26
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik