Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Tady máte odkaz na rozhovor mluvčího Havla Špačka na iDnes z roku 2001. A teď tady blábolte něco o absurditě. Nebo jeden může a druhý je absurdní?

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/spacek-s-havlem-jsem-prisel-s-havlem-odejdu.A010219_175244_osobnost_nad

0 6
možnosti
JK

Na otázky čtenářů iDNES odpovídal,,,

1 0
možnosti
JD

To snad není rozhovor?8-o Ale jeho rozhovorů z té doby by se určitě dalo najít více. Ale nehodlám ztrácet čas z tímhle vašim zmijím kavárenským hnízdem. Tohle na vyvrácení blábolu pana Kvapila bohatě stačí.

0 3
možnosti
JK

Zmijí kavárenské hnízdo...:-)

Předmětem blogu přeci není to, že pan Ovčáček dal někomu rozhovor, četl jste ten blog vůbec ? Odkaz, který jste dal je na neškodný rozhovor, který mohl vzniknout teprve ve chvíli, kdy tam lidé nějaký dotaz vůbec poslali.

5 0
možnosti
TH

Zmijí kavárenské hnízdo...

To je jako vystřižené ze slovníku rozzuřené poúnorové lůzy, která se chytila opratí a hodlala všem úspěšnějším zakroutit krkem po bolševicku.

10 0
možnosti
JD

Jó, to kdybyste vy kavárníci mohli, tak už byste dávno zakroutili Zemanovi krkem. Vyzývání ke chcípnutí Zemana a podobné lahůdky, tak se chová zákeřná kavárenská lůza. Plná ústa pravdy a lásky, a přitom vám nenávist stříká i z uší. Nadřazená elita národa.

0 7
možnosti
MT

Jestli se Jirko cítíš podřadně, tak na tom asi něco bude: Ale netrap se tím. Když budeš trochu slušnější, budem tě mít rádi i podřadnýho.

11 0
možnosti
TH

Ono je to těžké. Když my jsme prý lepšolidi, tak oni ze sebe automaticky udělali horšolidi. Sami si tu jámu vykopali...

8 0
možnosti
JK

Pokud to srovnáváte, pak jste absurdní především vy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 990x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik