Foto

Dík! Velmi dobře napsané. Text, který dává smysl, rád bych se k němu ještě vrátil, jak si najdu chvilku času.

I ten citát od Svěráka v závěru je velmi výstižný.

JK

Děkuji moc. Budu rád, když se k tomu vrátíte.

Foto

Nějak se v tom dlouhém textu autor ztratil. Na začátku nás vyzval, abychom hledali to, co nás spojuje, aby v závěru nasadil všem s jiným názorem než zastává on, nálepku populistů a nacionalistů.

Mám pocit, že tímhle způsobem autor sotva najde něco, co by lidi spojovalo.

JK

Vy jste se ztratil na čtyřech řádcích svého příspěvku. Nikoho jsem k ničemu nevyzýval a nikomu jsem žádnou nálepku nenasadil. A jak se vlastně nasazuje nálepka.

Foto

Pane autore, pro některé čtenáře k tomu musíte dát výklad, co jste tím myslel. Takhle jsou z toho zmatení, neb se jim zavařil mozeček.

JK

No jo, no, to se některým mozečkům stává, že se zavaří. Avšak když jde o mozeček, mám radši smažený s vajíčkem, ale dlouho jsem ho neměl. Vařených je dost.

VF

Ano, to je správná mimořádná grafomanická diarea. Klobouk dolů.

  • Počet článků 653
  • Celková karma 12,82
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik