Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Jágr je ještě v pohodě, ale co Martina Sáblíková, která letos nebude v první desítce Sportovce roku?

Pan Nožička už jistě brzy Kanadě nastaví své kritické zrcadlo...

3 0
možnosti
JN

U novinářů člověk nikdy neví, ale pokud Martina Sáblíková v desítce nebude, tak to bude zcela v pořádku, neboť letos bylo dost českých sportovců, jejichž úspěch převyšuje stříbro Sáblíkové na MS v rychlobruslení.

Nicméně mě fascinujete, jak často máte potřebu tohle téma v diskusích zmiňovat. Až to svádí k podezření, že Sáblíková snad byla na nějakém cyklistickém závodě v okolí Štítné nad Vláří a dala Vám v něm na zadek. :-)

0 0
možnosti
JP

Jágr byl vždy spíše "narcis" a žádný tým nikdy "netáhl". V play - off nikdy nedominoval. To platnější byl spíše Krejčí.

1 0
možnosti
JK

S tím se dá souhlasit.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
JK

Elitní sportovec je nepochybně. Nicméně si myslím, že jeho umístění v onom žebříčku víc než reklama na Babišovo kuře a poklonkování Zemanovi ovlivnilo, že sice získal 2x Stanley cup, ale jako mladíček v letech 1991 a 1992 v Pittsburgu, kde byl tehdy hvězdou Mario Lemieux. V dobách své největší slávy ani pak Jágr nikdy se svým týmem SC nezískal a v play off žádné přesvědčivé výkony nepodával. No a hokej je přece jen kolektivní sport, takže úspěchy týmů, kde hráč hraje, platí víc než individuální statistiky a trofeje.

1 0
možnosti
JD

Jágr je jasně v první desítce!!!R^[>-]R^

0 0
možnosti
JK

V pořadí onoho časopisu ne. V historické tabulce produktivity NHL je druhý a v historické tabulce střelců NHL třetí. To ale stojí v textu.

1 0
možnosti
JJ

Mně naopak přijdou děsivé tady ty vaše vývody a zařazení někoho do "tupého nacionalistického, snadno manipulativního stáda" jenom proto, že je přesvědčen, že zmínění redaktoři Jágra nedocenili a jejich antipatie k bývalému komunistickému ostbloku by v tom mohla hrát nějakou roli. A ještě k tomu se domnívají, že ČR je nutně nějakým "pupkem světa".

No a jak napsal kolega níže i já si myslím, že jste napsal úplnou blbost, protože ta vaše argumentace je jednak docela zavádějící, druhak jsem přesvědčen, že zmínění redaktoři jsou přecejen s celosvětovým společenským rozhledem poněkud jinde, než náhodný konzument z "fastfůdu" v nějaké komerční anketě.

1 3
možnosti
JK

Napsal jsem blbost, protože vy si myslíte... Skvělá argumentace.

3 0
možnosti

J19a80k73u59b 51Š36o60l37c

29. 9. 2021 15:05

Proč jste smíchal dvě nesouvisející věci dohromady, je mi záhadou.

1 0
možnosti
JK

A co s tím mám dělat já?

0 0
možnosti
Foto

J44o73s62e86f 91B26á33r54t92a

29. 9. 2021 14:07

Byl jsem kdysi na služební cestě - výstava armatur v Haagu a byl tam zástupce firmy Exxon se kterou se nikomu z ČR nepodařilo uzavřít obchod. Trochu jsme ho z kamarádem opili a nabídli mu naše armatury vyrobené v MSA. Ptal se, jak kvalitní ty naše armatury jsou. Odpověděl jsem, že jsou tak dobré jako Jaromír Jágr. To zapůsobilo, přijel z Ameriky k nám do firmy a dlouhodobý obchod jsme uzavřeli.

1 0
možnosti
JK

A to má dokazovat co? Jedině to, že se dotyčný zajímal o hokej a Jágra znal. Troufnu si zaspekulovat, že vy jste o jeho zájmu o hokej věděl, a proto jste mu to přirovnání kvality armatur ke kvalitám Jágra sdělil.

Tvrdil jsem snad někde, že Jágra nikdo nezná?

2 1
možnosti
OD

Máte recht. Podobnost s národní slávistickou kampaní proti zlým černochům a UEFA není náhodná. Většina sportovců v těchto disciplínách se bezelstně přizná, že to dělají proto, aby nemuseli chodit do práce. No a pak tu máme fanoušky a sportovní novináře, kteří většinou neumí ani kotrmelec, ale mají věc za pupek světa. Ti jsou zábavnými kašpárky v tomhle šapito.

2 0
možnosti
JJ

To, že rozhodčí, UEFA a "hybatelé za scénou" berou mančafty z východu za "untrmenš" a případ Kúdela byl výsměchem nejen fotbalu, ví každý, kdo má o těch věcech elementární přehled.;-D;-D

3 0
možnosti
JV

Váš blog je z velké většiny blbost. Tady snad nikdo nemudruje nad tím, jestli někdo v Austrálii zná Sáblíkovou nebo v Číně Koukalovou. Jde o specializovaný hokejový časopis a Jágr nehrál celý život v Chomutově ale právě v té NHL, kde nasbíral mnoho trofejí a hráčských rekordů. A další hokejový rekord za pár týdnů překoná zase, i když mu o něj nejde. Vzhledem k tomu, co dokázal on i Hašek, klaním se k tomu, že kdyby byli původem z Kanady nebo USA, byli by v onom žebříčku výš. Ve finále ale z toho nikdo zkroucený být nemusí, je to celkem fuk.

3 0
možnosti
JK

Váš komentář je úplně celý blbost, protože jste vůbec nepochopil, o čem jsem psal.

0 0
možnosti
LD

V pořadu Jak nás vidí svět obvykle znají ČR pouze ti cizinci, kteří zde byli, někoho tady znají nebo se sem chystaji. Případně ti, co žijí v zemích sousedících s Česko - Slovenskem. Takže mě to vůbec nepřekvapuje.

0 0
možnosti
JK

Překvapivé to není. Jen jsem tím chtěl ilustrovat, že nejsme pupkem světa, jak se někteří lidé domnívají.

1 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik