Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden by podle názoru mnohých lidí řekl, že každé dítě ze všeho nejvíce potřebuje, aby měl jeho tatínek pindíka a maminka buchtičku. Když je to jinak, je dítě asi zcela ztracené. Fascinuje mě, jak takovou blbost dokážou obhajovat i lidé, kteří se v jiných ohledech zají být rozumní. Předsudky mají evidentně větší moc, než jsme si ochotni přiznat.

4 0
možnosti

Nechci příliš zasahovat do debaty, jsem ta poslední, která by v této věci chtěla někoho přesvědčovat o jiném názoru než má autor, i když ten můj je jiný, ale k vám, pane Turnere:

Můžete alespoň připustit, že žena a muž jsou rozdílné bytosti, takže dítěti ve výchově každý z nich dává jiné vjemy, mají k dítěti i když ho milují oba, jiný přístup, takže to není tak úplně jedno když výchovávaji dítě stejnopohlavní jedinci.

Četla jsem na to dost názorů odborníků a nemohou se shodnout, protože je opravdu důležitý především zájem dítěte a ne touha po dítěti stejnopohlavních párů.

Jen ještě na okraj, když vzpomenete na svoje rodiče, není váš vztah k matce trochu jiný než k otci?

Jinak, není potřeba mi mávat před očima, že co takové chudák dítě, kterému se rodiče nepovedou...

2 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik