Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

R^Moje pocity o článcích i diskusích jste vyjádřil, zcela přesně, akorát si některé diskutující a tím spíše blogery pamatuji. Vidím za nimi jedince, kteří se třeba jmenují jinak, ale písemným projevem na sebe řeknou mnoho.

Je to krásný a smířlivý závěr jednoho období a tak to má být. Myslím si, že bouřlivá diskuse, ale i peprnější slovo nebo obrat jsou kořením jazyka a když se umí použít tak, jako někteří z klasiků je to radost. Obyčejná stupidní vulgarita mě nijak neurazí, ale takovému diskutérovi se raději vyhnu, ostatně vypovídá to spíše o něm, než o napadeném.:-)

0 0
možnosti
JK

Děkuji. Děkuji. Zhodnotila jste to vlídně.

0 0
možnosti
Foto

K85a92r68e49l 90C89a56c60h

1. 1. 2016 2:26

Pane Kvapile, jste velmi tolerantní člověkR^. Já mám také diskusi rád, protože je inspirující. Musí být ale vedena slušně, bez vzájemného napadání a pokusů o dehonestaci. Toho se nemalé procento diskutujících neumí vyvarovat. Jestliže i takové dokážete shovívavě vítat pod svým blogem, máte můj obdiv. Tak Vám přeji dobrou inspiraci pro psaní i v tomto roce a diskutéry pokud možno jen ty slušné.

0 0
možnosti
JK

Snažím se vítat i takové, ale přiznám se, že někdy je to na mě moc a trochu se navztekám. Ale jak říkám, dlouho mě to nedrží. Měl jsem dvakrát v životě velmi bolestnou příležitost si uvědomit - opravdu uvědomit, co je podstatné a co není a nahlédnout přitom na dno své duše. Není snadné se tam dostat. Když to ale člověk dokáže a překoná i děs, který z toho pohledu do vlastní duše na něj dýchne, pak se dostaví následkem katarze velmi příjemný pocit radosti ze života.

Přeji vám všechno nejlepší v novém roce.

0 0
možnosti
MK

R^ Zkrátka a dobře, ať vám, autore, diskutujicí a čtenáři, vychází nejenom v novém roce vše, co chcete, aby vám vycházelo. Třeba zajímavé články ;-)

Mějte se pěkně :-)

0 0
možnosti
JK

Vám také přeji vše nejlepší a hodně nápadů. Nápad je všechno. To ostatní se dá naučit.

0 0
možnosti
Foto

R^ Ano. I těm, co by rádi jiným diktovali i zakazovali a rozhodovali za druhé. A nejen blogery. Ale i takový je život, a tudíž i lidéR^

1 0
možnosti
JK

Ano, je to tak. Těch lidí, jak jste napsal, je dost.;-)

0 0
možnosti
LN

...přeji vše dobré v tom roce novém....

1 0
možnosti
JK
Foto

Pohodový rok a hlavně zdraví ;-)

1 0
možnosti
JK

Nápodobně, vlastně přesně tak přeji i vám.

0 0
možnosti
Foto

J63a31n64a 97M26a82j44o11v13á

31. 12. 2015 15:28

Přeji Vám úspěšný příští rok a nadhled nejen na blozích :-)

1 0
možnosti
Foto

Jani, přeji štěstí, lásku a zdraví Tobě i všem, kteří Tě obklopují.R^

1 0
možnosti
PK

P33a38v27e69l 22K40u81l62a

31. 12. 2015 14:28

Karma a do nového roku vše nej :-)

0 0
možnosti
JK

Rovněž vám všechno nejlepší.

0 0
možnosti
JH

Díky bloggerům jako jste Vy, si chodím na idnes přečíst zajímavé články, okouknout, která témata jsou aktuální a někdy se i zapojím do diskuse, která mi již několikrát přinesla podněty k mému psaní. Děkuji a přeji Vám do roku 2016 vše nejlepší a spoustu témat, abych měla co číst;-)R^

0 0
možnosti
JK

Nápodobně, i já vám děkuji a rovněž přeji spoustu témat.

0 0
možnosti
Foto

J45i43ř44í 79T57u56r81n89e87r

31. 12. 2015 13:53

Před krátkou dobou jsem se vyjadřoval proti komentářům, ve kterých jejich autoři nediskutují, jen stručně a paušálně odsuzuji (případně ani to ne, jen zalomí paleček). I když jsem vysloveně uvedl, že stejně jako vy vítám i negativní komentáře, které jsou k tématu a argumentují smysluplně, využívám i této příležitosti to zdůraznit.

Střet názorů je dobrý a kromě získávání nových informací to nutí k úvaze a formování myšlenek.

A půjdu ještě dál . I ty ošklivé, osobně laděné komenty jsou něčím přínosné. Učí sebekontrole a taktu a pokoře, které se mi v takových situacích stále nedostává.

Takže společně s vámi prohlašuji: Chvála diskutujícím! Chvíla blogu!

2 0
možnosti
JK

Díky. Cítil jsem potřebu se takto vyjádřit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,26
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik