Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J98a27n 42P61a31l23l30a22s

2. 2. 2016 21:49

Dobrý večer, Zemanův výrok (ten autentický, ne překroucený médii a politiky) je podle mě docela vtipnou a neutrální, až korektní odpovědí na hloupou otázku. Mě by lepší nenapadla, Vás ano?

Ve všem ostatním s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti
JK

Neutrální a korektní to nebylo. V určité společnosti by Zemanův vtip mohl být vnímán, jak jste napsal. Jestliže ho ale pustil do nejširší veřejnosti, pak bylo zřejmé, že nutně vyvolá negativní reakce a Zeman to nepochybně věděl. Když to přesto udělal, záměrně chtěl takový poprask vyvolat. Aby si to neuvědomil, to při jeho inteligenci a zkušenostech vylučuji. Potom je to ale hloupý počin. Prezident nemá jinou možnost, než brát i hloupé otázky s plnou vážností. Jinak působí jako kašpárek a neseriózní provokatér.

0 0
možnosti
JT

R^ Tak jsme se pobavili a hurá do práce! Chléb a hry! Trochu jsme rozvířili zatuchlý rybníček, odvedli pozornost a teď makat! Nejlepší je si uvědomit, že můj život na makání a žvanění politiků až tak nezávisí.

0 0
možnosti
JK

To by si měl uvědomit každý, snad kromě těch, kteří se kolem nich prdelkují a závislí na nich jsou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 13,26
  • Průměrná čtenost 989x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik